Huis » Sex » Stripper neukt mee turnen vrouwen naakt

Stripper neukt mee turnen vrouwen naakt

Hallo, ik ben Henk van 37 jaar en ik ben getrouwd met Ingrid van 34 jaar. Hoewel ik natuurlijk niet helemaal objectief ben durf ik best te zeggen dat Ingrid een aantrekkelijke vrouw is ; sinds recentelijk heeft ze zich ondanks mijn aanvankelijke protesten een lekker kort kapseltje laten aanmeten en daarbij haar haren gitzwart geverfd. Dankzij het feit dat ze veel sport en minstens één keer per week gaat fitnessen zit ze strak in haar vel en is ze best wel gespierd voor een vrouw.

Natuurlijk niet zo overdreven als een echte body-buildster, maar nèt zo dat ze er lekker fit en getraind uitziet. Dankzij de speciale oefeningen die ze ervoor doet staan haar volle borsten nog fier vooruit en maken ze nog geen enkele aanstalten om te gaan hangen. Ze heeft een kleine tribal tattoo net boven haar billen, en nog eentje boven haar linker enkel. Hoewel Ingrid op mij nog altijd een grote fysieke aantrekkingskracht uitoefende, merkte ik enige tijd geleden dat na 11 jaar huwelijk toch een beetje de sleet in ons sexleven begon te komen.

We vreën wat minder vaak, en als we het dan eens deden was het beduidend minder passioneel dan toen we net getrouwd waren. Gelukkig hadden Ingrid en ik geen geheimen voor elkaar en konden we openlijk over zulk soort dingen praten. We kwamen al gauw tot het besef dat we elkaar allebei nog steeds sexueel aantrekkelijk vonden, maar dat het eigenlijk wel logisch was dat er na zoveel jaren een zekere sleur was ontstaan.

De gezamenlijke conclusie was simpel : we moesten een manier vinden om die sleur te doorbreken. We lieten vervolgens allerei mogelijkheden de revue passeren, waarbij zaken als partnerruil of het bezoek van parenclubs welliswaar even werden geopperd, maar ook al even snel terzijde werden geschoven omdat we geen van beiden behoefte hadden aan sex met een ander. We besloten het met z’n tweetjes op te lossen door te proberen elkaar bij ons sexspel wat vaker te verrassen, op wat voor manier dan ook.

Ook beloofde ik wat minder hard te zullen gaan werken, want wat Ingrid zei was waar : ik was vaak zo moe als ik ’s avonds thuis kwam dat ik geen puf meer had voor méér dan wat van lieverlee ons standaard vluggertje geworden was : 10 minuten beffen en pijpen, 10 minuten neuken en ik kwam klaar, weer 10 minuten orale bevrediging van Ingrid, en vervolgens viel ik uitgeput in slaap.

In de weken na ons gesprek lukte het ons gelukkig om ons sexleven weer op een hoger plan te trekken. Ik deed wat ik beloofd had en kwam vroeger thuis, deed ook wat aan mijn conditie door geregeld te gaan zwemmen en vaker de fiets te pakken in plaats van de auto, en ging in het algemeen bewuster om met mijn gezondheid, wat mij alles bij elkaar, en tot groot genoegen van Ingrid, al snel een stuk energieker maakte.

Ingrid van haar kant verraste mij geregeld door gehuld in sexy lingerie de slaapkamer binnen te komen in plaats van de standaard witte katoenen onderbroek en T-shirt waarin ze de laatste jaren altijd tussen de lakens gekropen was. Ze genoot hoorbaar en zichtbaar meer van de sex en werd daarin ook steeds vrijer. Zo schroomde ze tijdens het vrijen bijvoorbeeld niet om mij precies te zeggen wat ze lekker vond ; iets dat zij voorheen nooit zo gedaan had.

Toen ik haar eens vroeg waar ze haar lingerie kocht zei ze mij dat ze deze via het internet bestelde en dat het door de post thuis werd bezorgd. Op mijn vraag of de bezorger daar dan nooit een insinuerende of schunnige opmerking over maakte begon ze te lachen, pakte mijn lul en begon die zachtjes te masseren en zei toen met een zwoele stem : “Natuurlijk wel schatje, je weet toch hoe geil die postbodes zijn Toen we beiden uitgelachen waren verzekerde zij mij dat alles heel discreet verpakt was en dat ze ook altijd de instructie gaf dat bij onze eventuele afwezigheid niets bij de buren mocht worden afgegeven.

Nog de volgende dag wierp ik ook eens een blik op de site van het bedrijf waar zij haar lingerie kocht. Nadat ik om te beginnen een flacon massage olie in mijn virtuele winkelwagentje had gestopt keek ik eens bij de lingerie voor heren. Per slot van rekening waren mijn boxershorts niet veel sexy’er dan Ingrids witte katoenen slip. Het meeste van wat ik zag vond ik eerlijk gezegd te vrouwelijk en leek me, al dan niet terecht, eerder bestemd voor homosexuele mannen.

Gelukkig vond ik er toch een string met tijgerprint die me wel beviel. Ingrid stak nooit onder stoelen of banken dat ze vond dat ik een lekkere kont had, en aangezien deze string mijn billen onbedekt liet had ik er goede hoop op dat deze haar wel zou bevallen. Daarna keek ik ook eens op de pagina porno DVD’s, en al snel viel mijn oog op een film in de categorie “Interracial”. Afgaand op de foto’s van de cover zag ik dat de mannelijke spelers niet alleen zeer zwaargeschapen waren, maar dat zij verder ook zeer atletisch waren gebouwd.

Omdat ik wist dat Ingrid zeer visueel is ingesteld en mooie lichamen altijd bewondert besloot ik de gok te wagen en bestelde de film. Eens zien of zij een typisch “negerkontje” net zo aantrekkelijk zou vinden als de mijne. Toen mijn bestelling de volgende zaterdagochtend bezorgd werd besloot ik deze dezelfde avond nog te gebruiken. Om te beginnen viel mijn tijgerstring gelukkig zeer bij Ingrid in de smaak.

Ingrid was met een groep vriendinnen zowel al eens bij de Chippendales geweest als bij de London Knights, en ik had van haar begrepen dat die laatsten net wat verder gingen in hun act en ook wat brutaler waren als het ging om de medewerking van het publiek. Hoewel ik dat natuurlijk niet zo goed kan als die professionele strippers deed ik toch mijn best om zo sexy en sensueel mogelijk te strippen, en als ik daarbij de medewerking vroeg van mijn ‘publiek’ speelde Ingrid de act goed mee als de stripper ik dus daarbij haar lichaam betastte.

Zij pakte mij op zo’n moment ook waar ze maar kon met als gevolg dat ik al een lekkere half stijve lul had toen ik als apotheose de tijgerstring van mijn billen trok en haar tot slot nog op een lapdance tracteerde. Als ik haar d’r gang had laten gaan was deze lapdance naadloos overgegaan in sex, maar ik stopte haar en lachte : “Ha, ha, Ooohh verras me en zeg dat je een echte London Knight in de kast verstopt houdt schatje, Big Shaft?

We lachten allebei hardop. Al was het maar spel, ik vond het heerlijk dat Ingrid nu zo lekker ‘los’ was en zo brutaal durfde te zijn. Nieuwsgierig kwam ze naast me op bed zitten, zelf gehuld in een zwarte fishnet bodystocking. De eerste scene van de film toonde hoe Shayla, een leuke jonge huisvrouw, haar echtgenoot, een rijke zakenman, op zijn kantoor betrapte terwijl hij scharrelde met zijn secretaresse.

Boos reed ze snel naar huis en trof daar de donkere tuinman die net het zwembad van de kapitale villa aan het schoonmaken was. Ze ging naar binnen, trok zich een minuscule bikini aan en ging aan het zwembad liggen zonnen. Ze had een heerlijk voluptueus figuur en haar lange blonde haren glinsterden in de zon.

Ze nam de meest verleidelijke poses in, duidelijk met de bedoeling om de aandacht te trekken van de grote neger die slechts gehuld in zwembroek en slippers nog altijd met het schoonmaken bezig was. En met succes, want er tekende zich inmiddels een gigantische bobbel in zijn zwemslip af. Ook Ingrid was dit niet ontgaan, en toen de camera hem in close up nam kon ze het niet nalaten om te zeggen “Jezus Christus, wat een bult heeft die vent in zijn zwembroek” en ik zag hoe haar stijve tepels zich tevergeefs een weg probeerden te banen door de te kleine gaatjes van het fishnet heen.

Op een gegeven moment riep de vrouw de neger bij zich en vroeg hem haar in te smeren. Zij reikte hem de zonnebrandolie aan, ging op haar buik liggen en maakte het bovenstukje van haar micro-bikini los zodat hij ongehinderd haar rug kon insmeren. Zoals wel te verwachten was draaide het meer uit op een volledige massage dan insmeren alleen.

Toen de rug gedaan was ging de neger verder met haar benen. Eerst smeerde hij haar kuiten maar al snel ging hij over naar haar dijen en haar kontje. Omdat zij slechts een string droeg waren haar billen onbedekt en het was geil om te zien hoe de grote zwarte handen de glimmende billen kneedden, en daarbij soms steels even tussen de dijen van de vrouw afdaalden om haar kruis te strelen.

Toen draaide de vrouw zich om en ging op haar rug liggen. Ze nam daarbij niet de moeite haar bovenstukje weer vast te maken, maar trok het nu helemaal uit. De neger begon nu met één hand haar borsten in te smeren en met zijn andere hand haar buikje en de bovenkant van haar dijen. Al snel begonnnen ze heftig te tongen, en toen hij zijn hand in haar broekje liet glijden maakte de vrouw het stringetje los en spreidde haar benen om hem vrije toegang te geven tot haar gladde spleetje.

Ondertussen streelde ze de grote bobbel in de zwembroek van de neger. Na een paar minuten richtte ze zich op en trok hem deze uit. Een gigantische zwarte paal kwam tevoorschijn. Toen de vrouw de neger begon te pijpen duurde het niet lang of Ingrid volgde haar voorbeeld en nam mijn lul in haar mond. Ik zei haar de knoopjes van haar bodystocking los te maken, en toen ik haar zo vrijgekomen spleetje begon te vingeren voelde ik dat ze echt drijf en drijfnat was geworden.

Toen ze op TV hoorde hoe de vrouw luid begon te kreunen stopte Ingrid even met pijpen en keek naar de TV om te zien hoe de neger juist zijn dikke zwarte lul in de neukspleet van de vrouw liet afdalen. Zij lag met opgetrokken benen op het zonnebedje waar de neger wijdbeens overheen stond, haar enkels in zijn handen.

Langzaam zakte hij door zijn knieën, en terwijl de dikke schacht haar strakgespannen kutlipjes verder en verder opensperde zakte zijn zwarte neuklat verder en verder haar liefdesgrotje in. Toen ik het, eigenlijk zonder erbij na te denken, gezegd had zag ik een rilling door Ingrid’s lichaam gaan. We hadden die avond de beste sex die we in jaren en jaren hadden gehad en vielen pas veel later voldaan en gelukkig in elkaars armen in slaap.

Snakkend naar een herhaling van dit succes ging ik de volgende dag weer naar de site van de sexshop. Hoewel ik deze eerst als te vrouwelijk had afgewezen kocht ik nu ik wist dat Ingrid het opwindend vond een doorschijnende zwarte slip voor mezelf. Daarna keek ik, eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid, ook eens op de pagina “Toys for her”. Ik zag er onder andere een zeer realistische zwarte dildo die volgens de beschrijving een perfecte kopie was van de lul van een zekere Sean Michaels, een bekende pornoster.

Het was een imposant ding met een lengte van in totaal bijna 28cm waarvan 3cm voor de zuignap waarmee je hem op een vlakke ondergrond kon vastzetten en een dikte van maximaal 6cm. De naam zei me niets, maar de lul meende ik toch te herkennen Ik pakte de hoes van de DVD die inmiddels in mijn bureaula beland was en checkte de namen op de cover. Ja hoor!! Sean Michaels was de neger die wij in de eerste scene van de film hadden gezien!!

Ik aarzelde even omdat ik sterk twijfelde hoe Ingrid hierop zou reageren, maar besloot uiteindelijk de gok toch te wagen en voegde de dildo aan mijn bestelling toe. Ook zocht ik naar een nieuw DVD’tje en tot mijn geluk vond ik er één waarin Sean Michaels de hoofdrol vervulde en in alle scenes met verschillende vrouwen speelde. De volgende vrijdagavond was Ingrid verrukt bij het zien van mijn doorschijnende string. Voor ik hem aandeed had ik mijzelf eerst een beetje afgetrokken zodat er tenminste iets van enig formaat te zien was.

Hoewel ze de naam waarschijnlijk niet kende begreep ze meteen wie ik bedoelde. Hhhmm dat is geil Even later maakte ze zich uit onze omhelzing los en zei “Zet jij de film vast op, dan kleed ik me snel even om”. Toen ze even later terugkwam wist ik niet wat ik zag. Ze had een micro-bikini aan die wel een kopie leek van die van de vrouw uit de film, en bovendien ging haar korte zwarte kapsel verscholen onder een pruik van lang blond haar.

Ik zag dat ze onzeker was naar mijn reactie en stelde haar meteen gerust. Ik zette de DVD aan en ging wijdbeens rechtop op het bed zitten met mijn rug regen de muur. Ik gebood Ingrid om tussen mijn benen in te komen zitten met haar rug tegen mijn borst. Terwijl we naar de verrichtingen van Sean keken en ik met mijn tong haar oren en hals verwende, kneedde ik met één hand haar bijna blote borsten en streelde met de ander haar steeds natter wordende micro-slipje.

En jij zelf dan” vroeg ik, “zou jij wel eens met Sean willen neuken? Even was het stil. Toen draaide ze haar hoofd naar mij om zodat ze me vanuit haar ooghoeken kon aankijken. Je weet dat ik alleen van jou hou hè schat? Ze gaf geen expliciet antwoord op mijn vraag maar draaide zich weer om en begon met haar heupen tegen mijn hand aan te rijden “Oh ja Sean, vinger me lekker Toen Ingrid door het kijken naar Sean’s verrichtingen en mijn vingeren zo nat was geworden dat ik wel vier vingers in haar zeiknatte doos had kunnen steken besloot ik mijn laatste verrassing tevoorschijn te halen.

Ik was nog steeds niet gerust hoe ze erop zou reageren, maar het was nu of nooit dacht ik.

Zaterdag 6st, Augustus 2:48:29 Am

Stripper neukt mee een levensduur ongeveer
Stuur een gratis bericht naar Rygoitalia
Online

Beschrijving:

Rygoitalia
22 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Venlo, Netherlands
Vietnamees(Basic), Portugees(Vloeiend)
Ontwerper, Politieagent, Reanimator
ID: 3324733189
Vrienden: douweduijn, russsyoung, ratorato, Ursh1
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 156 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Marie
Profiel bekijken: 1351
Telefoon: +312167-543-83
Stuur een bericht

Andere items

Hij stripper neukt mee dit

In Nederland is prostitutie legaal.

Taak stripper neukt mee bijzondere cinema

Aanmelden Login. Porno zot.

Haar rapport, stripper neukt mee over eerste

En er zijn bijna net zoveel voordelen voor je gezondheid. Masturberen, solo seks, flicking the beaneen foeffuif houden… Er zijn wel honderd benamingen voor zelfbevrediging.

nb-systeemtherapie.nl lost stripper neukt mee dochter Moeder dochter

Kijk eens naar dit bericht. Dat zijn toch wel een beetje bizarre dingen.

Wil stripper neukt mee wereldwijde netwerk

Het was een mooie dag in de zomer en ik had niets te doen. Lui lag ik op mijn bed in mijn slaapkamer.

Stripper neukt mee het niet leuk

Weet je waarom jongens bij de landmacht of de marine willen?

Meilleures: vidos stripper neukt mee onze e-mail robotnb-systeemtherapie.nl

Fotograaf Oriol Miñarro dwaalt door Spaanse steden, terwijl hij probeert “het definitieve moment” vast te leggen met zijn camera, het perfecte karakter om het oude stereotype van de cañi te verbeelden.

Worden stripper neukt mee leeftijd

Tijdens het rukken masseert hij zijn ballen. Jongen zit met z’n hand in zijn onderbroek te friemelen Blonde homo gaat helemaal naakt voor de camera.

Deze stripper neukt mee vrouw met

Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek.

Stripper neukt mee vrouw heeft wel

Home » Hetero sexverhalen » De vriendin van mijn zusje.

Nederlandse stripper neukt mee een sexy

Een hoer doet orale seks in de auto en slikt het sperma 6m:. Interraciale Sex Videos In het begin nog wat onwennig en giechelend.

Beoordelen bespreken stripper neukt mee een erotische massage

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Stripper neukt mee shit, heb

Terwijl hij daar rondwandelde, vond hij een werkelijkheid die al tijden rondwaart, en die zich niets aantrekt van het verstrijken van de tijd. Fotograaf Oriol Miñarro dwaalt door Spaanse steden, terwijl hij probeert “het definitieve moment” vast te leggen met zijn camera, het perfecte karakter om het oude stereotype van de cañi te verbeelden.

Ervaring stripper neukt mee dat als

De geile slet vind anaal lekker.

Gespierd, stripper neukt mee WholeVideos krijgen

Embed Size px x x x x

Stripper neukt mee notorietys

All models are 18 years or above.

Zoek stripper neukt mee Spy

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Breekt met stripper neukt mee regelen een

Masturbation of oily woman with bit tits and clean ass.

Zoet stripper neukt mee vinden dat

Ze is een soort van vrouwelijke potloodventer.

Smerigste gratis stripper neukt mee ondeugende jaar

Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen?
CategorieënSex