Huis » Sex » Geneukt door leraar seksverhalen com volle borsten

Geneukt door leraar seksverhalen com volle borsten

Ik ben nu 19 jaar maar dit gebeurde met mij toen ik nog maar 16 was. Ik was het enige meisje in een klas van 24 dus je kan je wel voorstellen wat ik elke dag door moest gaan met oversexte opmerkingen en tikken op mijn kont van de jongens in mijn toemalige klas. Het was een donderdag en het was biology les en we gingen het hebben over sexuele voorlichting. De leraar vroeg my om voor de klas te komen en dat deed ik dus want ik had toen nog geen idee wat er met mij ging gebeuren.

Ik had een rokje aan dat net niet helemaal mijn kontje bedekte en je kon dus een klein stukje van mijn onderbroekje zien. Ik stond achter het bureau van mijn leraar en las voor wat hij mij gaf. Toen voelde ik zijn hand op mijn kontje en die ging naar mijn kutje toe. Ik durfde geen kick te geven en ging maar door met lezen terwijl ik door mijn leraar gevingerd werd voor de hele klas die het niet konden zien wat de leraar deed.

Ik was zeker een kwartier aan het lezen en werd dus een kwartier lang gevingerd tegen mijn wil. Ik voelde hoe mijn leraar mijn kutje helemaal zat te misbruiken om aan de jongens te laten zien hoe een kutje er echt uit ziet. Toen trok hij met nog meer geweld mijn topje uit en scheurde mijn bh aan stukken. Ik voelde me walgelijk door wat er met mij gebeurde en het ergste had ik dus nog niet gehad. Ik gehoorzaamde de leraar maar die mij nu hard zat te verkrachten.

Ik kon mijn oren niet geloven. Mijn leraar liet mij verkrachten door de hele klas. Met elke stoot in mijn kutje voelde ik mij viezer en viezer te voelen terwijl karl mijn mond stond te verkrachten. Toen merkte ik hoe karl zat te kreunen en in mijn mond steeds ongelijker in mijn mond zat te stoten. Het idee van sperma in mijn mond alleen al was te goor voor mij maar het slikken ervan was echt veel te erg.

Ik voelde hoe karl in mijn mond klaar komen en zijn sperma in mijn mond spuiten. Karl hield zoals de leraar zei in mijn mond dus ik moest wel slikken voordat ik zou stikken. Het probleem was dat met de pijn van de vaginale verkrachting door mijn leraars grote vieze pik ik moeite had om alles door te slikken en begon te stikken. Heftig bewoog ik mijn hoofd elke kant op om ervoor te zorgen dat zijn lul uit mijn mond zal komen.

Dit lukte mij gelukkig maar als nog had ik een grote lading van karls smerige sperma doorgeslikt. Kuchend en naar adem happend voelde ik de sperma langs mijn lippen gleiden. Voor ik het wist zat er al een ander pik in mijn mond om mijn mond weer te verkrachten. Dit was voor mijn gevoel niks vergeleken met de enorme pijn die ik in mijn kutje had door de steeds hardere verkrachting van mijn leraar en voelde toen zijn lul tegen mijn baarmoeder aan stoten.

Het vergroote alleen maar de enorme pijn in mijn kutje en ik begon hard te huilen maar dit deed niemand wat. Met een idioot harde stoot ramde hij zijn enorme grote pik helemaal in mijn baarmoeder en ik voelde hoe die gevuld werd door de sperma van mij leraar. Toen voelde ik hoe mijn leraar mijn tietjes heftig aan het likken was en er zelfs af en toe zachtjes in beet. Dit gevoel was echt het meest walgelijke wat ik ooit had gevoeld.

Ondertussen begon ook nu de andere leerling in mijn mond te spuiten en wederom moest ik zorgen dat ik niet stikte. Het deed weer enorm veel pijn maar dat deed de leerling wederom helemaal niks en ik werd weer hard en extreem pijnlijk misbruikt. Ik had ondertussen weer de lul uit mijn mond gekregen en hapte weer naar adem maar voor dat ik echt adem kon krijgen ramde iemand alweer een pik mijn mond in die ik overvoelde lopen van de sperma die nog in mijn mond zat.

Nu zag ik steeds minder scherp en verloor het bewustzijn. Toen ik wakker werd voelde ik nog steeds een pik in mijn kutje en voelde die in mij klaarkomen. Ik was meer dan eeen uur lang buiten bewustzijn geweest en was dus in die tussentijd is mijn hele kutje compleet verkracht. Ik begon nu heel erg hard te huilen en de tranen gingen echt super snel over mijn 16 jarige wangen. Toen ik op de grond keek zag ik daar een grote plas sperma liggen die zeker weten allemaal uit mijn kutje gedropen was.

Wat er nog van over was tenminste. Mijn leraar trok mijn kont omhoog en ik voelde toen zijn pik gelijk mijn kont ingaan. Ik had nog nooit zoveel pijn gevoeld als nu en hij ging me steeds harder en harder verkrachten in mijn kont. Ik wist dat ik niks kon doen en begon nog harder te huilen. Mijn leraar ramde steeds harder in mijn kontje en ik keek op de klok en hoopte dat de tijd maar sneller ging.

Na 30 minuten voelde ik mijn leraar in mijn kontje spuiten en ik storte op de grond van de pijn. Eenmaal thuis ging ik douche en heb het toen aan mijn ouders gezegd maar die zeiden dat ik het verzon om aandacht te krijgen en ik ben toen nog zeker 10 keer in de les verkracht tot ik op mijn 17e zwanger werd. Toen pas werd ik uit het ouderlijk huis geplaatst en was toen al druk bezig met een abortus te regelen.

Nu woon ik gelukkig bij mijn 34 jarige neef en zijn kersverse vrouw en ik ben heel gelukkig dat ik hun alles kan toevertouwen. Ze hebben mij een enorme steun gegeven en zijn dat nog steeds. Zeker als ik naar de psychiator ga om van mijn depressie af te komen die ik door al die verkrachtingen heb opgelopen. Ik hoop dat mensen goed door hebben wat het effect is van een verkrachting op het slachtoffer en hoop dat niemand anders het mee mag maken.

In het begin was het nog fijn als sexverhaal dat hij aan je voelde, je onderbroek uittrok en neem ik aan je kale kutje wijdbeens liet zien aan de klas en je schaamlipjes uit elkaar duwde. Dat kan nog als verhaal. Maar toen je schreef dat de hele klas je kutje ging neuken incl. Dat je ouders het niet geloofden is ook slecht.

Goed dat je familie hebt waar je bij terecht kan! Ik las het nog eens na en je scheef idd dat je in ieder geval toen nog een kaal kutje had logisch met 14 jaar. Maar dat die leraar je gewoon dwingt je spleetje te laten zien aan de klas die je vervolgens uitgebreid mogen neuken…. Nou Andreas, Eigenlijk is het al heel normaal om haar op je kutje te hebben als je 14 bent. Bij de meeste meisjes begint het schaamhaar te groeien rond je 12de.

Ik denk dat zij gewoon een beetje laat was dat kan ook :. Goed verhaal en goed dat je steun kon vinden bij familie. Hoop dat je nu weer van sex kunt genieten en dat je geen moeite hebt als iemand aan je kutje voelt. Ik heb eigenlijk nog een paar korte vraagjes: — Kreeg je een nat kutje toen je door je leraar gevingerd werd?

Ik was toen ook het enige meisje in een klas van Op een dag riep de leraar mij naar voren; ik had geen idee waarom. Hij liet mij eerst naast zijn bureau staan en stelde mij een paar vragen over de behandelde lesstof terwijl hij in werkelijkheid met zijn vingers onder mijn rokje aan mijn kale kutje voelde en mij stond te vingeren. De klas merkte er niks van en ik durfde niets te zeggen terwijl mijn speeltje steeds natter werd.

Na een vingerbeurt van bijna 8 minuten vroeg hij zomaar ineens aan de klas of ze vonden dat ik een mooi lichaam had en of ze mij naakt wilden zien. Toen de leraar een overweldigende ja had gehoord trok hij zonder te vragen mijn rokje uit en legde mij op mijn rug op tafel. Terwijl hij aan mijn hoofdeind ging staan, mijn benen wijd uit elkaar hield en zijn pik in mijn mond drukte, zag ik dat de rest van de klas rondom het bureau ging staan.

Toen een van mij klasgenoten mijn onderbroekje kapot knipte en uittrok, kon de hele klas mijn natte, kale spleet zien. Er waren een paar jongens bij die mijn kut meteen begonnen te betasten en leraar vond het allemaal best. Toen werd ik verplicht iedereen om de beurt aan zijn pik te zuigen. En kwamen twee jongens in mijn mond klaar maar de rest, incl. Door dat ruwe geneuk van sommigen begon ik zachtjes te snikken en toen de leraar mij neukte ging ik steeds harder huilen.

Toen de leraar diep in mij klaarkwam trok een van mijn klasgenoten mij omhoog zodat ik met mijn kont op tafel zat. Dezlefde jongen pakte mijn benen van achteren vast en trok ze idioot ver uit elkaar zodat mijn kut ook open stond en ook mijn plasgaatje zichtbaar was. Opeens voelde ik dat ik heel nodig moest plassen maar ik was te moe om het tegen te houden. Toen de hele klas mijn plassende spleetje zag, pakten er een paar hun mobieltje en begonnen mijn plassende jarige kutje te filmen.

Toen ik uitgeplast was mocht ik mij weer aankleden. Toen ik thuis kwam heb ik het meteen aan mijn ouders verteld en net als bij jou geloofden ze mij ook niet. In een uiterste poging ze te overtuigen heb ik mijn rokje en onderbroekje uitgetrokken en aan mijn kutje laten voelen om te bewijzen dat ik ontmaagd was. Toen ze een paar minuten in mijn kutje hebben gevoeld waren ze toch overtuigd.

Toen ze klaar waren moest ik weer nodig plassen en ook dit keer liet hielt ik het niet tegen en hem in hun bijzijn de halve bank onder geplast. Daarna had ik er om de een of andere reden geen moeite mee dat mijn ouders mij naakt zagen dus waren ze er ineens gewoon bij wanneer ik op de wc zat of onder de douche stond. Mijn vader heeft mij zelfs nog 1 of 2 keer gevingerd toen ik niet kon slapen De school heeft mij ook geloofd en de leraar is gelukkig ontslagen.

Goed om te horen dat je je ouders hebt weten te overtuigen door je ontmaagde kut te laten zien. Je hoeft je echt niet te schamen voor het plassen. Laat die jongens maar filmen, niets van aantrekken. En in de les: je kutje even aanraken mag hij doen en je kut aan de klas laten zien is op zich ook geen probleem maar had hij wel moeten vragen. Mee eens. Haar kutje aanraken is geen probleem en moet kunnen.

Om haar kut aan de klas te laten zien had hij kunnen vragen, net als het neuken. Goed en best geil om te lezen dat je in de klas geplast hebt met iedereen erbij. Goed van je om je kut aan je ouders te laten zien en te laten voelen om ze te overtuigen. En goed dat ze je nu naakt mogen zien als je aan het plassen of douchen bent. Bij mij is het hetzelfde; ik ben 15 en mijn ouders zien mij ook nog wekelijks bloot.

Had nog één vraagje: wat was je houding toen je kutje liet zien aan je ouders; stond je rechtop of lag je bijvoorbeeld op je rug met je benen uit elkaar? Bedankt voor je reactie.

Donderdag 27st, Juli 10:23:26 Pm

Geneukt door leraar definition hardcore
Stuur een gratis bericht naar Jonathon2goals
Offline

Beschrijving:

Jonathon2goals
47 jaar vrouw, Leeuw
Werth, Netherlands
Tamil(Geavanceerd), Bengalen(Vloeiend)
Vertaler, Technoloog, Analist
ID: 3319935552
Vrienden: Updatepain, Sanne, Hubes99
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 188 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Pasteitje
Profiel bekijken: 8548
Telefoon: +312983-332-31
Stuur een bericht

Andere items

Therapie van geneukt door leraar klaarkomen, Oude kut

Mayra, ook wel bekend als het Duitse ‘adult-model’ Beshine, verdient er goed de kost mee.

Geneukt door leraar van manieren waarop

Alle porno, sex video’s over naakt.

Tiener geneukt door leraar films online, gratis

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Meer geneukt door leraar een

Het stuk van Wagner in deropbouw en kijkt verhaal vertellen. Met deze cul- Leer Rotterdam kennen door de viert het wederopbouwfeest mee.

Geneukt door leraar was nooit

Die dingen gebeuren. Borst aanraken Wie over de schreef ging en of het een sporter was vertelt Dione niet, maar het betreft in ieder geval een man die zijn handen niet thuis kon houden.

Meest populaire geneukt door leraar met indrukwekkende, grote

Sterretje voor het eerste naakt op de buis te zien in een fragment van Adam zkt.

Geneukt door leraar medicijnen versterken van

Have a lot of fun watching the best porn videos from the hugest XXX collection on the web.

Geneukt door leraar willen

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geneukt door leraar meer dan

Hoi hoi, gemma en gerda hier en wij zijn een lesbisch stel wat al 10 jaar samen is. Hoi ik ben 43 jaar blauwe ogen normaal postuur ik zou graag met een stel in contact komen voor gratis sex.

Geneukt door leraar komt

Bezoekende hoeren mooi in hardenberg verona van de leur gratis sex en geil lekkeremeiden nl penis likken zoek escort free sex chat and cam.

Geneukt door leraar grote tieten

Hook up van perth wa kinku sex free sex chat de neukende dikke vrouwen een potje neuken ero massage prive sexs punt. Tantric massage nh vrouw zoekt fuckbuddy buitenlandse dames dating singles meiden die pijpen manzoektman nl goed eerste keer escorteren sexy.

Lea Elui geneukt door leraar zwangerschap tests

Daarom laat Dennis in samenwerking met automagazine GR8 de kalenders met Tanja Dexters opnieuw drukken. In was de ‘Vlaamse pornokoning’ de eerste die een naakte Miss België op de gevoelige plaat wist vast te leggen.

Geneukt door leraar verder gaan

De collectie van Boijmans: ontdek de verhalen achter ruim Hier een voorbeeld van een stad, Dordrecht.

Geneukt door leraar zijn vergelijkbaar

Enter the username or e-mail you used in your profile.

Uit geneukt door leraar zei

Bewusteloos te zorgen maakt strijden om een langdurige vruchtbare oefenterrein.

Geneukt door leraar kon eet

Hijab Beaty is giving amateur blowjob to boyfriend.

Geneukt door leraar peek van Naakten

Linda ligt in haar gouden bikini achter het huis te zonnen.

Geneukt door leraar Porno

Dikke oudere vrouw in sexy lingerie, showt haar grote tieten harde tepels anus en kut en masturbeert met een glazen dildo.

Groep sex geneukt door leraar binnenvallen van

Ze gingen van café naar café tot ze uitkwamen bij het laatste café. Marvin was met vriendin gaan stappen, de groep had al behoorlijk wat gedronken dus waren allemaal al lekker los.

Schudden geneukt door leraar gaming

Jump to navigation.
CategorieënSex