Huis » Meiden » Voorzichtig in klein kutje duwen thuis hoeren mailen

Voorzichtig in klein kutje duwen thuis hoeren mailen

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Groepsex  »  Praktijkles deel1. Buiten is het rot weer, het regent, en daarom zitten we samen gezellig op de bank wat televisie te kijken, als de telefoon gaat. Corinne neemt hem op terwijl ik het geluid van de tv wat zachter zet. Ik moet dit even met Jos overleggen”, vervolgt ze. Ze legt haar hand over het microfoongedeelte van de telefoon en kijkt me aan terwijl ze zachtjes zegt “Dat is Willy, een van die meisjes die al een poosje mijn praktijklessen in seks volgt.

Ze wil graag met Mariska hier naar toe komen, want ze vervelen zich op deze regenachtige middag, zijn geil en willen graag wat vrijen. Wat vind jij ervan? Jullie hebben de hele avond tijd? Corinne legt de telefoon neer, kijkt me met een glimlachend aan “je zwijnt enorm Jos, ik denk dat jouw de eer te beurt valt om van twee jonge meiden lekkere geile vrouwtjes te maken, want Willy en Mariska komen er aan.

Die meiden ze zijn zo geil als boter en ze vinden het fijn dat jij thuis bent, over een kwartiertje zijn ze hier! Ik streel zachtjes Corinne’s prachtige dijen en schuif daarbij haar super korte rokje omhoog en als mijn hand strelend langs de binnenkant van haar dij ophoog gaat naar haar goed gevulde kruis opent ze haar dijen en verleent mijn hand de liefdevolle toegang tot haar opbollende kut, die ik vervolgens lekker zachtjes begin te kneden.

Corinne geniet met volle teugen van mijn strelende hand en ik weet als geen ander dat dit gestreel haar geweldig geil maakt. Corinne laat zich ook niet onbetuigd en heeft mijn 25 cm lange de dikke lul, al strelend, uit de gulp van mijn spijkerbroek naar buiten getrokken, terwijl mijn vingers het kruisje van haar rode nylon tangaslipje opzij schuiven en ik genietend haar puilende schaamlippen bewerk.

Corinne en ik zitten lekker met elkaar zitten te vrijen, als er 10 minuten later zachtjes op de kamerdeur wordt geklopt en daarna aarzelend wordt geopend. Ik blijf ondertussen gewoon doorgaan met het strelen van Corinne’s dikke geile kittelaar; ik heb daarvoor al eerder het kruisje van haar nylon slipje opzij geduwd en ik weet dat de beide grietjes goed kunnen zien hoe ik Corinne’s kut streel.

Nadat de meisjes even op de drempel geaarzeld hebben komen ze schroomvallig verder. Jullie hebben de pik van Jos veertien dagen geleden al gezien, dus doe niet zo beschroomd”. Als ze dichterbij komen zien we dat ze allebei behoorlijk nat van de regen zijn. Ik sta op met de opmerking “Goh wat zijn jullie nat. Kom trek gauw die natte spullen uit dan pak ik een paar handdoeken” en loop met een uit mijn gulp hangende, zwaaiende piemel naar het toilet, waar wij altijd een stel lekkere zachte badhanddoeken hebben liggen voor dit soort gelegenheden.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om tegelijk even een plas te doen en ga, gewapend met de handdoeken, terug naar de kamer. Corinne heeft ondertussen de meisjes geholpen met het uittrekken van hun bovenkleren, zodat we hen goed af kunnen drogen. Ik gooi Corinne een handdoek toe en concentreer me op Mariska, die toevallig het dichtst bij mij staat en begin haar haren en haar gezicht af te drogen, waarna ik verder ga met haar benen.

Hierbij duw ik bewust zachtjes haar dijen wat uit elkaar en wrijf over de kleine bolling van haar jonge kutje. Ik blijf bewust met de handdoek over het kruis van haar slipje wrijven en waardoor ik haar strakke kutje blijf aaien; ondertussen kijk ik naar Corinne die bezig is met Willy. Corinne heeft Willy allang afgedroogd en speelt met borstjes, die vrijgekomen zijn doordat haar truitje bij het afdrogen omhoog is geschoven.

Ik kan geen behaatje bij haar ontdekken en ik denk dat ze die ook niet draagt. Waarom komen jullie trouwens niet gezellig bij ons zitten, want dan kunnen we lekker met elkaar genieten” roept ze aanmoedigend. Ik sla een arm om Mariska heen, til haar op, en zet haar naast Corinne op de brede bank, waarna ik met de handdoek nog in mijn rechterhand tussen haar geopende dijen plaatsneem en doorga met het strelen van haar dijen door er met de zachte handdoek overeen te wrijven.

Nu er drie vrouwen voor mij op de bank zitten kan ik mooi een vergelijkend “warenonderzoek”? Mariska met haar jonge kutje in het zwarte kant, Corinne met haar dikke gezwollen pruim, welke voor een groot deel langs het kruisje van haar strakke rode nylon slipje zichtbaar is en Willy met haar kleine bolle kutje, verborgen in een klein blauw stringslipje, dat haar poesje maar half bedekt.

Ondertussen zit Corinne nog steeds aan de kleine opstijvende tepels van Willy’s borsten te plukken. Willy zucht hierbij diep en wrijft haar dijen zachtjes langs elkaar. Ik laat de handdoek vallen, waarmee ik bezig was en schuif het strakke truitje omhoog en ontbloot haar verrassend goed ontwikkelde borstjes, die ook niet door een beha gevangen gehouden worden.

Ik ben blij verrast als op de borstjes al heuse tepelhoven en strak gespannen tepeltjes prijken. Mijn mond zuigt het mooie strakke tietje van Mariska naar binnen waarbij ik mijn tanden zachtjes in het zwellende tepelhofje zet mijn tong haar steeds stijver wordende tepeltje streelt. Omdat Mariska met wijd gespreide benen zit en haar lekker stevig tegen m’n warme lijf trek duwt mijn opstijvende piemel zachtjes tegen haar buikje.

Ik ben me dit pas bewust als Mariska zich lekker tegen mij aanwrijft met de schuchtere opmerking “je bent lekker warm Jos”. Het maakt ze geil, kijk maar hoe stijf zijn pik al is” zegt ze terwijl ze met haar hand enige ruimte maakt tussen de lijven van Mariska en mij. En strakjes wordt hij ook nog hard. Voel er maar eens aan met je handje en trek hem gelijk zijn spijkerbroek maar uit, want die zit toch in de weg” vult ze aan terwijl ze de rest van de knopen van m’n overhemd los maakt en het van m’n schouders schuift.

Ik voel hoe een klein aarzelend handje zich om mijn pik vouwt. Willy knijpt zachtjes in m’n schacht en beweegt hem zachtjes heen en weer. Even later mompelt ze zachtjes “hij is warm en het voelt eigenlijk best lekker aan”. Ik sta op en ga voor Willy staan, zodat ze het volle zicht heeft op mijn inmiddels dik en hard geworden pik. Ik geniet van Willy’s schuchtere poging om mijn lul te omvatten en daardoor neemt mijn geilheid duidelijk toe.

Omdat ik tegenover de meisjes sta kan ik van elk een mooi strak tietje omvatten en ik streel deze strakke meisjesborsten zachtjes en tot mijn genoegen bemerk ik dat de tepels van beide meisjes stijf overeind zijn blijven staan en zo mogelijk nog stijver worden. Ik knijp eens goedkeurend in de puntjes. Je weet toch van de vorige les hoe je dan met jezelf kunt spelen om die gevoelens te ontladen? Ik kijk belangstellend naar de strelende hand van Corinne die langs de binnenzijde van Mariska’s dij naar het kruisje van haar kleine zwarte tangaslipje glijdt.

Ik laat de tietjes van beide tieners voor wat ze zijn en maak van de gelegenheid gebruik om de knoop uit de slippen van Corinne’s blouse te halen. Hiermee ontbloot ik haar forse D-cup borsten en ik zie tot mijn genoegen dat Corinne’s tepelhoven en tepels intussen ook dik opgezwollen zijn. Speels trek ik aan haar spenen waardoor Corinne geil kreunt en mompelt “Ohhh Jos, je weet precies wat ik nu nodig heb”.

Beschouw het maar als een herhaling van die les, en dan zal ik eens kijken of jouw kutje al een beetje geil is” fluister ik zachtjes terwijl ik m’n hand op haar warme dijbeen leg. Als het maar geil is”, zegt ze nog ten overvloede. Ondertussen streelt de wijsvinger van mijn rechterhand zachtjes over het randje van het blauwe stringslipje van Willy op die plaats die een deel van haar opbollende schaamlipjes laat zien.

Haar velletje voelt heerlijk zacht aan en enkele tellen later glipt de top van mijn wijsvinger langs het elastiek randje naar het gleufje dat in het slipje afgetekend staat. Direct erna wrijven mijn vingers weer over het strakke kruisje van haar gezwollen kutje. Corinne heeft intussen het zwarte tangaslipje van Mariska naar beneden geschoven en streelt zachtjes over haar bolle schaamlipjes.

Willy zit inmiddels uitgebreid met Corinne’s grootte tieten te spelen, waarbij ze telkens de grootte bollen kneedt en dit afwisselt met het uitrekken van haar tepels. Mariska concentreert zich op het betasten van mijn lul en ze doet dat met een redelijke vaardigheid. Ik wil eindelijk het kleine kutje van Willy openen en daarom duw ik het kruisje van haar slipje opzij, en laat m’n wijsvinger zachtjes tussen de bolle lipjes glijden en streel ze zo voorzichtig uit elkaar.

Vind je dat goed? Op zich ben ik akkoord, maar ik wil graag het bolle kutje van Willy exploreren en daarom stel ik voor “Corinne als jij nu met Mariska door gaat, dan kan Willy wel een poosje met mijn pik te spelen”. Ik sla m’n armen om Willy heen, en leg haar op de tweede bank. Ik duw mijn mond zachtjes op haar mond en lik zachtjes aan haar gesloten lippen terwijl ik haar kusjes geef.

Na een paar pogingen openen haar lippen zich onwennig en geeft ze me een klein kusje terug. Onmiddellijk duw ik haar lippen met mijn tong verder van elkaar en ga opzoek naar haar tong en als ik hem gevonden heb probeer ik mijn tong om de hare te winden. Willy opent haar mond verder en begint spontaan met mijn tong te spelen, waardoor we lekker aan het tongen slaan. Willy kreunt zachtjes tegen mijn lippen als ik opnieuw met een vingertop over haar bolle schaamlipjes aai.

Willy reageert spontaan op mijn aanwijzing, slaat haar beide handjes om de forse schacht en knijpt wild in mijn lul terwijl ze hem stevig op-en-neer beweegt. Mijn mond hapt ondertussen een van haar borstjes op, druk m’n lippen op het hard opgezwollen kussentje van haar rechter tepelhof en zuig zo een deel van het borstje naar binnen terwijl mijn tong het harde tepeltje streelt. Door het strelen van mijn tong voel ik het vlees van haar tepel nog verder verstrakken en ik zet mijn tanden voorzichtig in de rand van de tepelhof en bijt er zachtjes in.

Opnieuw zucht Willy en duwt met haar ene hand mijn hoofd tegen haar borstje en rukt nog iets wilder met haar andere aan mijn lul. Ik herhaal dit spelletje nog een paar keer, waarna ik haar tietje uit mijn mond laat glippen, haar glimlachend aankijk en m’n mond opnieuw op haar lippen druk voor een lekkere tongzoen. Met mijn vrije arm trek ik haar wat dichter tegen me aan en begin met mijn tong haar mond te neuken; telkens als mijn tong zich diep in haar mondje boort zuigt ze er lekker fel op, wat mijn geilheid nog verder opvoert.

Ik blijf ondertussen met mijn vingers het steeds natter wordende kutje zachtjes strelen, open haar lipjes voorzichtig steeds verder, waarbij ik ervoor zorg dat mijn wijsvinger steeds ietsje dieper in haar mooie kleine gleufje binnendringt. Als Willy geil met haar heupen beweegt dringt mijn vinger wat dieper in het kleine knijpende kutje en botst vervolgens tegen het harde bobbeltje boven in haar schede. Willy zucht heel geil en wriemelt nog wat meer met haar heupen.

Ik haal vervolgens mijn kliedernatte wijsvinger uit haar schede en tik heel zachtjes met de top van mijn wijsvinger tegen het harde knobbeltje en knijp met de andere vingers van mijn hand de schaamlipjes samen. Als ik deze beweging herhaal trekt Willy haar mond van de mijne en kreunt met een paniekerige blik in haar ogen “Ohhhh, wat doe je nu Joss? Het is net of ik een elektrische schok in mijn buikje voel”. Heeft Corinne jullie de vorige keer niet laten zien waar je kittelaartje zit?

Ik zet Willy op de armleuning naast het hoofd van Corinne die met Mariska ligt te tongen en tik Corinne op haar schouder. Ze komt overeind en gaat op haar rug op de salontafel liggen met haar benen aan elke kant op de grond. Ik buig met voorover en open met m’n duimen en wijsvingers haar grote dik gezwollen schaamlippen. Jullie weten van de lessen van Corinne dat als je erover heen wrijft dit je een lekker geil gevoel in je onderbuikje geeft.

Als een man of een andere vrouw het knobbeltje verwend dan wordt het lekkere geile gevoel meestal nog heftiger, waardoor je de neiging krijgt om het voorwerp waarmee het knobbeltje gestreeld wordt dieper in je kutje te drijven om zo contact te maken met het lekkere gevoel in je onderbuik”. Ondertussen heb ik de top van m’n linker wijsvinger op de uitstulpende kittelaar van Corinne gezet en wrijf ik er zachtjes met de top van mijn wijsvinger overheen.

Corinne, die dit onmiddellijk verneemt, begint te steunen en met haar heupen te draaien terwijl ze de meisjes verteld “ooohhh dit gevoel is zoo zalig, je kunt er niet stil bij blijven liggen en als je nu tussen Jos zijn vingers kijkt zie je dat mijn poes helemaal nat is geworden”. Ik zuig nog eens extra aan Corinne’s poes en sta vervolgens op waarbij ik Corinne ook overeind trek.

Mariska opent haar mond voor mij en zuigt m’n tong naar binnen en daarbij omvat ze met een hand mijn piel en beweegt hem stevig op en neer. Na de heftige tongzoen verbreekt Mariska de kus met de opmerking “het kutje van Corinne smaakt prima, maar dat wist ik al. Nu het van jouw tong komt is het nog lekkerder en ik wil daarom ook weten hoe jouw pik smaakt. Ik weet van m’n grote zus dat mannen pijpen ook lekker vinden”.

Mariska kijkt me een ogenblik aan en terwijl ik haar een vette knipoog geef knielt ze voor me neer en ontbloot met haar kleine vuist mijn natte vette dikke eikel.

Dinsdag 14st, November 4:54:58 Pm

WHO, SARS voorzichtig in klein kutje duwen download
Stuur een gratis bericht naar Brittogeorge100
Offline

Beschrijving:

Brittogeorge100
26 jaar vrouw, Schorpioen
Murdeyk, Netherlands
Frans(Basic), Russisch(Mooi zo), Javaans(Vloeiend)
Stuntman, Dokter, Internationale
ID: 7923139967
Vrienden: 29jm, Pigl33t, buerklec6733
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 189 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Phyllis
Profiel bekijken: 2111
Telefoon: +312149-376-41
Stuur een bericht

Andere items

Bezocht voorzichtig in klein kutje duwen meisje kont, cum

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Ook voorzichtig in klein kutje duwen grootste gratis foto-collectie

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Nieuws voorzichtig in klein kutje duwen primaire

All models are 18 years or above.

Voorzichtig in klein kutje duwen met buren

Sexdate gezocht Roermond Pompadour Roermond verleidelijk neukertje wil snel een heer Zonder condoom. Klik hier voor meer sexcontacten.

Voorzichtig in klein kutje duwen analingus RealDaddysAngel maakt

Versier Tips.

Een voorzichtig in klein kutje duwen patiГ«nten

Jump to navigation.

Heetste voorzichtig in klein kutje duwen voor iedereen

Porno zot.

Van beste voorzichtig in klein kutje duwen gewone jonge mensen

Couple Passionate Fucking after Work – Homemade. Cute teen Victoria Clockwork first time in porn – fuck and deepthroat.

Geen huwelijk voorzichtig in klein kutje duwen het

Daterings scenario uit te verleiden tot ongeluk raakte ik aan anderen die vriendschap zijn intenties bewijzen als precies op. Man die ik een goede sites bij kerkelijke autoriteiten een hint naar serieuze relatie hebben om het hele.

Voorzichtig in klein kutje duwen Gelekt TheFappening Foto

Get the Flash Player to see this player.

Voorzichtig in klein kutje duwen een mooie

Klik dan hieronder en word lid! Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt?

Voorzichtig in klein kutje duwen belangrijkste

In lidmaat te Hollum Op 6 juni afgesneden; verlatende sijne 2 kinderen en houdende tot Harlingen, somtijds met een hoer. Open Archives.

Voorzichtig in klein kutje duwen migliori video

Voor 99 euro kan je er blijven tot de zon weer opkomt, zoveel drinken als je maar wil en zo veel seks hebben als je wil met Klaudia, Katja, Petronella, Alina, Barby en elk ander lid van de koppige staf van het bordeel. Het bordeel King George in Berlijn gaat iedere maandag tot en met zondag open om vier uur ’s middags, behalve in de kerstvakantie.

Alles, het voorzichtig in klein kutje duwen met

Een film die bedoeld is om je schrik aan te jagen, mee geschreven en geproduceerd door Guillermo del Toro ‘Hellboy II: The Golden Army’dat doet het beste verhopen

Heel bijzondere voorzichtig in klein kutje duwen inderdaad

Madisin Lee.

Chatrooms voorzichtig in klein kutje duwen lid van

Porno zot.

Humor, Porno voorzichtig in klein kutje duwen belangrijk een goede

Niet dat hij ontzettend oud is hoor, hij is net 40 geworden. Johan is gek op jonge tienermeiden, vooral omdat ze er tegenwoordig zoveel geiler uitzien als toen hij nog een jonge kerel was.

Voorzichtig in klein kutje duwen Bruiden Online een

Een Prins Albert-piercing PA is een piercing die door de eikel van de penis aangebracht wordt.

Indiase sex voorzichtig in klein kutje duwen zoekmachine, gitaar lessen

Aanmelden Login. Porno zot.

Voorzichtig in klein kutje duwen meisjes van escorte

Mijn kleine broertje komt iedere avond naar mijn kamer, als hij denkt dat ik slaap.