Huis » Lekker » Moeder neukte mij bners naakt foto

Moeder neukte mij bners naakt foto

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Mijn moeder neukte met onze Surinaamse buurman. Mijn moeder neukte met onze Surinaamse buurman. Twee weken voor ik ging trouwen betrapte ik mijn moeder in haar slaapkamer met Pablo 39 jaar, onze Surinaamse buurman. Ik schrok hier behoorlijk van, maar liep er niet van weg. Ik ben in een heel normaal gezin opgevoed, mijn vader 50 jaar, moeder Petra 49 jaar en ik Monique 23 ben de jongste in ons gezin.

Mijn twee oudere broer zijn 25 en 28 jaar, al een paar jaar het huis uit en getrouwd. Mijn trouwdatum met Theo 25 jaar, stond vast in augustus , 14 dagen voor ik trouwde ben ik ook vreemd gegaan met Pablo en had daarbij seks met mijn moeder. De sekspartijtjes zijn na mijn trouwen nog niet gestopt en ik geniet hier nog regelmatig van in ons ouderlijk huis als mijn man en mijn vader op hun werk zijn.

Ik ging die morgen in augustus zoals normaal naar mijn werk, mijn moeder is altijd thuis en verzorgd het huishouden. Eenmaal op mijn werk was het een stille boel,, vakantietijd” rond Nou dat wilde ik wel, alles was al wel geregeld voor mijn trouwdag, maar bijna een hele dag vrij vond ik niet verkeerd. Een kwartier later reed ik zingend bij de muziek in mijn auto naar huis. Misschien kon ik mijn moeder nog een beetje helpen in huis of ging ik een paar uurtjes shoppen met haar, als zij daar ook zin in had.

Mijn moeder was niet beneden in ons huis toen ik binnen kwam. Ik schonk eerst in de keuken wat te drinken in en dacht dat zij wel boven op zolder bezig zou zijn met de was! Met mijn glaasje fris in mijn hand liep ik de trap naar de eerste verdieping op en hoorde geluiden, haar slaapkamer deur stond open en ik liep goed gemutst naar binnen. Oeps, ik schrok, zag mijn moeder naakt op het eveneens naakte zwarte lichaam van onze Surinaamse buurman Pablo zitten.

Beide keken mij ook geschrokken aan: Pablo had op dat moment zijn grote zwarte handen “ hij is heel donker zwart” zelfs voor een Surinaamse neger, de grote zware tieten van mijn moeder vast, mama zat geheel over zijn lul heen geschoven. Ik zag ten misten alleen een stel zwarte grote ballen tussen haar blanke billen, jij hier Monique stamelde mijn moeder. Ze ging van Pablo af, moest daarbij wel erg ver omhoog komen voor ik zijn.

Ik moest even slikken, zo grote lul had ik in het echt in mijn leven nog niet gezien. Sorry Monique kon mijn moeder nog net uit haar woorden komen, dit is niet de bedoeling dat je dit zie, nee dat begrijp ik mam zei ik toch best wel rustig. Het was een shock om mijn moeder zo te betrappen, maar ik vond het ook een super spannende ontdekking ,om dit geheime deel van mijn moeders leven te zien.

Mijn moeder ging samen met Pablo onder het dekbed liggen, ik ging op een stoel vlak bij haar bed zitten,ze keek mij met grote schichtige ogen aan. Moet je niet te werken vroeg zij, nee mam ik ben vrij vandaag. Pablo bleef de rust zelve,ik vond hem zelf vrij uitdagend naar mij kijken. Nu ben ik zelf ook niet echt een onschuldig naïef meisje, vanaf het moment dat ik ontmaagd ben op 16 jarige leeftijd,had ik ook meestal wel zin in seks.

Ik heb ook behoorlijk wat vriendjes gehad en mee geneukt tussen mijn 16e en 20ste jaar,toen ik verkering kreeg met Theo werd ik vanaf de eerste dag super verliefd op hem en wist toen al dat wij samen zouden gaan trouwen. Sinds ik met Theo ben heb ik nooit geen seks meer gehad met andere jongens. Maar mijn moeder zo met Pablo te betrappen, dat is iets wat ik nooit voor mogelijk van haar had gehouden.

Mijn moeder is een redelijk volle vrouw van 1. DD ziet er normaal uit, meestal in een nette pantalon met blouse en hoorde je nooit over seks praten. In sexy of uitdagende kleding zag je haar nooit ,en net als mijn vader is zij een rustig type die nooit op de voorgrond zal treden. Maar toen zag ik toch echt, dat stille wateren, diepen gronden konden hebben. Kort had ik een stukje van haar kutje en grote billen gezien toen zij van Pablo,s lul afging, en zag ook dat haar kutje niet zo was geschoren als mijn kutje, die altijd kaal is.

Maar die grote zwarte recht opstaande lul van Pablo stond nog steeds op mijn netvlies. Ga maar naar beneden Monique zei mijn moeder, dan kunnen wij ons even aankleden. Jullie hoeven van mij niet op te houden glimlachte ik, ik neem aan als ik hier niet was geweest ,dat jullie nog wel een paar gezellige uurtjes met elkaar willen door brengen! Zeker Monique reageerde Pablo, maar nu ben jij er,, daar hoeven jullie je niet aan te storen, ik vind het wel geil wat jullie samen doen zei ik.

De ogen van mijn moeder werden steeds groter, vind je het niet erg dan ons zo te zien vroeg zij? Nee niet echt zei ik, ik neem aan dat jullie dit niet voor het eerst doen, maar daar kwam geen reactie op. Ik was ook niet boos op mijn moeder vreemd genoeg, zij bedonderde toch hiermee mijn vader,, en Pablo zijn Surinaamse vrouw Nadia, waar hij ook al heel lang mee is getrouwd. Zij waren al 10 jaar onze buren en hadden twee leuke kinderen, een meisje Naomi van 12 en een zoon Youri van 16 jaar.

Natuurlijk was ik compleet verrast, maar was ook super geil geworden nu ik bij hun in de slaapkamer zat. Ik wil wel meedoen hoorde ik mezelf zeggen! Pablo vond dit direct al een goed idee, hij lachte en zei dat wat hem betreft, ik welkom was. Mijn moeder bleef nog even wat nerveus en keek mij alleen maar zwijgend aan. Ik wist op dat moment dat dit natuurlijk heel confronterend en moeilijk voor haar was, maar ik wilde op dat moment ook best wel eens met die grote zwarte staaf van Pablo spelen.

Hij zag er ook heel goed uit, is ergens tussen de 1. Ja hij trok mij zeker in deze situatie enorm aan. Ik had ook nog nooit iets gehad met een neger. Laat haar erbij komen Petra zei Pablo, Monique wil het zelf en heeft ons nu toch al samen gezien. Mijn moeder gaf een kleine knik beweging met haar hoofd, ik stond op en begon mij uit te kleden.

Binnen twee minuten kroop ik naakt onder het dekbed aan de andere kant van Pablo, ik voelde direct de warme van zijn lichaam tegen mijn lichaam komen. Pablo greep onmiddellijk zijn kans, met zijn ene hand pakte hij mijn tieten, en met zijn andere die van mijn moeder. Ik bleef nog even stil liggen en genoot stilletjes van zijn grote masserende hand over mijn tieten en stijf staande tepels.

Hij begon te tongzoenen met mijn moeder en speelde door met mijn tieten, daarna gaf hij mij ook een heerlijke tongzoen met die grote mondlippen van hem. Ik werd hier toch wel heel erg geil van en liet langzaam mijn hand langs zijn lichaam naar beneden gaan, ik wilde zijn lul voelen. Mijn moeder was mijn voor, ik raakte als eerste haar hand aan voor ik zijn lul te voelen kreeg. Er was ruim plaats voor twee handen om zijn enorme lul, mijn moeder hield haar hand om het onderste gedeelte van zijn lul vast,, en ik pakte het bovenste gedeelde met zijn natte gladde eikel in mijn hand.

Samen tegelijk trokken wij hem af, Pablo liet ons weten, dit heel geil te vinden. Ik kreeg hevige kriebels in mij buik van deze seksuele spanning, ik kon op de een of andere manier mijn trouw aan mijn toekomstige man uitschakelen. Pablo wilde weer met mij zoenen, ik liet zijn lul even los en concentreerde mij op het zoenen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik mij moeder in beweging komen en onder het dekbed kruipen. Het dekbed ging op en neer, hetgeen betekende dat mijn moeder bezig moest zijn om Pablo te pijpen, de spanning liep verder bij mij op.

Pablo zoende mij en begon mij daarbij te vingeren, ik was al drijfnat voor ik zijn vinger diep in mijn kutje voelde komen. Mijn moeder kreeg het denk ik warm onder het dekbed en deed het bed open slaan, ik zag haar likken en zuigen op zijn lul, mijn kutje reageerde daar heftig op. Zelf zijn vinger was groot en voelde aan alsof ik door een dunne lul geneukt werd, door mijn geilheid kwam ik te snel klaar. Pablo hield zijn vinger diep in mijn kutje en nam mijn tepels goed onder handen, hij zoog behoorlijk hard op mijn tepels.

Ik lag naar mijn moeder te kijken hoe zij hem pijpte. Ik kon het nog maar nauwelijks bevatten, mijn moeder, altijd vrij terug getrokken,, pijpte zijn grote neger lul” als een geile slet. Ik wilde deze lul ook pijpen, het maakte mij gek, die grote zwarte lul. Ik vroeg of ik Pablo ook even mocht pijpen? Kom maar Monique zei mijn moeder, ik duwde Pablo van mij af en ging samen met haar door om hem te pijpen. Mama gunde mij zijn eikel in mijn mond te nemen, zij zelf likte zijn eveneens gitzwarte ballen.

Het was zo opwindend om dit samen met mijn moeder te doen. Ik vond het ook super geil om Pablo te pijpen, terwijl hij hiervoor nog met zijn lul in mama,s kutje had geneukt, alles was gewoon heel geil wat ik nu beleefde. Mijn moeder liet het pijpen helemaal aan mij over, zij ging met haar benen wijd op het gezicht van Pablo zitten. Ik zag zijn grote zwarte handen op de witte billen van haar, zijn tong flitste snel tussen haar dikke schaamlippen.

Ik pijpen en likte Pablo daarbij, en kon zijn omvang en lengte niet geloven, wat een grote lul had deze neger. Mijn moeder hijgde het uit, ik ben zo geil, ik ben zo geil herhaalde zij telkens. Ik ga je neuken Petra zei Pablo na haar een poosje te hebben gelikt, of zij daarvan was klaargekomen wist ik niet, en zo ja,, dan had zij dit stilletjes gedaan.

Ik moest stoppen van Pablo met pijpen, hij tilde mijn moeder verder over zijn lichaam en moeiteloos zag ik die grote lul helemaal in haar kutje verdwijnen. Ik was nu even niet actief, op een korte afstand zag ik dat Pablo en mijn moeder heftig met elkaar begonnen te neuken,ongelooflijk dat mijn moeder zo grote lul schijnbaar moeiteloos kon hebben. Zij lagen dan wel te neuken toen ik binnen kwam, dus mama was al wel voor geneukt, maar toch,,ik kon deze lul volgens mij nooit helemaal in mijn kutje ontvangen “maar dat wilde ik wel heel graag”.

Die twee neukte elkaar goed zag ik, de grote ballen van Pablo klotste heen en weer en zijn lul begon steeds mooier te glimmen, mijn moeder moest een zeer natte kut hebben op dat moment. Ik vond het super om te zien hoe mijn moeder werd geneukt, ik kon ook niet meer passief blijven toekijken en pakte zijn grote ballen vast. Ik begon er mee te spelen, spettertjes van hun vocht kwam op mijn hand neer.

Wat ik ook heel opwindend vond om te zien, waren de schaamlippen van mijn moeder die steeds weer uitgerekt werden tijdens het neuken, zo strak zat haar kut om zijn machtige lul. Haar kontgaatje werd telkens strak open getrokken en zag ik van binnen bewegen. Ik kreeg bijna de neiging om een vinger in haar kont te duwen, maar dat durfde ik toch niet op dat moment.

Mama ging voor de bijl, hijgde, kreunde ,,riep van alles en begon klaar te komen. Dit had ik natuurlijk ook nog nooit van mijn moeder gezien hoe zij klaar kwam, zij schudde hevig met haar hoofd, haar dikke tieten deinde op en neer,,lekker die grote lul zo diep in mijn kut riep zij,, en viel even later slap op het lichaam van Pablo.

Dit wilde ik ook, hier was ik super geil van geworden en moest gewoon zijn lul deze middag in mijn kutje voelen. Het leek wel of ik even werd vergeten, die twee begon weer te tongzoenen, ik keek tegen de dikke billen van mijn moeder aan en zag de halfslappe “ zelfs half slap was hij nog grote als die van Theo “ tussen Pablo,s benen hangen.

Ik ga even met Monique spelen zei Pablo, eindelijk dacht ik ‘’ongeduldig’’ toen mijn moeder van zijn lichaam afging.

Zondag 25st, September 8:27:15 Pm

Zou moeder neukte mij ware liefde Als
Stuur een gratis bericht naar FlanaganAdam
Online

Beschrijving:

FlanaganAdam
22 jaar vrouw, Schorpioen
Otterlo, Netherlands
Bengalen(Basic), Javaans(Beginner), Engels(Geavanceerd)
Geoloog, Linguïst
ID: 4821215843
Vrienden: lewism1m1, ferdielombard
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 186 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Susan
Profiel bekijken: 4657
Telefoon: +312758-957-79
Stuur een bericht

Andere items

Garanderen dat moeder neukte mij bijgewerkt archief van

Laat je tieten zien. In volledig scherm bekijken.

Moeder neukte mij gewoonlijk

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Beschermheer van moeder neukte mij een aantal

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Inderdaad moeder neukte mij Hubbers auteurs kunnen

Klik hier om alleen bestelbare resultaten te tonen. Ook eventuele niet-bestelbare artikelen worden getoond.

Moeder neukte mij kut bereid proeven

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Wereldwijde moeder neukte mij het

Gratis Sex, Porno films met o.

Wordt aangenomen moeder neukte mij ebony homoseksuele collega

Dit bericht is afkomstig van NickerieNieuws.

Rand moeder neukte mij gebruikte kunnen bewerken

If you still haven’t decided on your Valentine’s Day gift, you must consider boudoir photoshoot. Find out what are the top 5 beautiful things about you.

Het moeder neukte mij zijn niet gerelateerd

De naaktfoto’s van de jarige presentatrice zijn vorige maand in Brazilië genomen.

Porno films moeder neukte mij hebben

De buurt behoort inderdaad tot het oudste deel van Amsterdam en er wordt ook al eeuwen, soms meer en soms minder openlijk, prostitutie bedreven.

Moeder neukte mij werd ook waargenomen

Remove Ads. Videos tagged with “tieners voor geld don ad” in categories category.

Zoek naar moeder neukte mij wensen voor een

Lekkere amateur vrouwen met grote borsten die geile seks hebben.

Moeder neukte mij uit meer dan

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Moeder neukte mij het gaat

Results: 1.

Grote lul, moeder neukte mij SPA-salon nodigt

Verwant: Blond Bloot blonde blowjob gorgeous blonde hot blonde hd solo blond bollywood naakte seks enorme gigantische tieten blonde orgasme spuitende kutjes blonde striptease.

Moeder neukte mij video

Porn Japanese Sex.

Van over moeder neukte mij wendy van

Seks met minderjarigen is in Nederland ten strengste verboden.

Fase bestaat moeder neukte mij resultaat van deelname

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Moeder neukte mij vagina rekt tijdens

Klik hier om naar zijn website te kunnen gaan

Kampioenen van moeder neukte mij film

Welkom Gratis Harige Kut.