Huis » Hoeren » Laat je kut zien hoer baas neukt secretaresse antonia sainz

Laat je kut zien hoer baas neukt secretaresse antonia sainz

Het kan geen krantenlezer ontgaan zijn dat het nieuwe televisieseizoen weer is begonnen. Ik nomineer de bedenker van de naam NPO Start hierbij meteen voor een divanbokaal. Dat is zelfinzicht. Gratis kijkerstip: andersom zou verfrissender zijn: virusspecialisten die de aanstelling van docenten aan de Schrijversvakschool zouden bediscussiëren — ik begrijp dat ik daarmee driekwart van het ledenbestand van PC aanspreek dus ik hou me over de details op de vlakte.

Het enige tv-programma dat ik met regelmaat zie is het NOS Journaal. En dan niet het achtuurjournaal, de Rolls Roys onder de journaals, met loslopende presentatoren en ronde bewegende schermen, ook niet het tienuurjournaal, de betrouwbare snelle Volvo, nee, ik heb het over het middagjournaal. Een Dacia Logan, om in de autoparabels te blijven.

Het geeft je een fijne blik in het brein van de NOS. Ik heb ooit geleerd dat iedereen afbrandrecensies kan schrijven, dat zal niet elke PC-redacteur met me eens zijn en zeker niet elke PC-lezer , maar ik wil hier hoe dan ook beginnen met een compliment aan de NOS. Ik vind het bewonderenswaardig dat er iedere dag rond één uur meerdere nieuwe journaals online klaar staan.

Heel soms, op zaterdag, lukt het niet helemaal, dat klaarzetten, kan gebeuren. Misschien best vaak op zaterdag. Ik begrijp het wel, ik ga wel eens naar De Doffer op vrijdagavond en dan vergeet ik de volgende ochtend ook het vuilnis wel eens buiten te zetten. In dat zeldzame geval moet ik zaterdagmiddag zonder NOS-nieuws lunchen. Zodat je iedere dag van de week het nieuws van vandaag kunt kijken, zelfs als het al overmorgen is, en vandaag eergisteren.

Dát had de NPO Start-copywriter moeten bedenken. Het instorten van de kademuur van de Grimburgwal bijvoorbeeld, terwijl er in Groningen een aardbeving is geweest waar heel Amsterdam van zou kunnen instorten. Of iets met een Groeifonds. In elk geval een woord dat met Gr begint. Dionne Stax, die haar positie als presentator speciaal had gekregen om haar slechte uitspraak van de gr-klank te verbeteren, is inmiddels gepromoveerd naar een andere omroep, waardig opvolgster is AT5-coryfee Saïda Maggé, die het ouderwets heeft over een goeifonds en goningen.

Fijn, zulke tradities, daar houden kijkers van. Soms is er dan een item over iets alarmerends in de economie. De jaarcijfers van Booking zijn alarmerend laag. Of de prognose voor de koopkracht is alarmerend. Dan komen er wat mensen die zeggen dat het echt heel erg is, en dan zien we een rode pijl naar beneden.

Eg hoor, hoor je ze fluisteren achter hun desk. En dan is er nog de stem van het volk. Als het toevallig even niet brandt, dat kan, kan je ook altijd nog vakantiegangers nemen op een Grieks eiland. Je kunt het wel elke dag over corona op Lesbos hebben, over een burgeroorlog in Centraal Afrika of over brand in Siberië, maar daar kom je de dag niet mee door, dat snappen ze wel bij de NOS.

Gelukkig is het dan alweer tijd voor ene Cindy sorry andere Cindy met het regionaal nieuws, of Gert met de sport. Hoe Cindy, de Journaalcindy dan, en Gert, verder heten, weet ik niet, gelukkig is dat wat ze vertellen zo irrelevant dat het me ook niet veel kan schelen. Voor de regionale omroep-verslaggevers die een reportage mogen insturen is het waarschijnlijk als een dagje meelopen op de middelbare school, dan maakt het ook niet zo veel uit of je de sommen in de natuurkundeklas wel snapt.

En sport? Dat sla ik over. Dat er iemand een rondje wil rennen, of fietsen, desnoods met een hoop mensen achter een bal aan wil hollen en dat daar dan heel veel politie voor moet opdraven omdat de mensen die naar die hollende mensen kijken een middagje bushokjes en tegenstanders meppen als een middagje gezellig uit zien is tot daar aan toe. Ik heb zelf ook wel eens een touretappe gezien.

Maar wat je daar verder nog voor zinnigs over zou moeten zeggen, vooraf, achteraf? Het weerbericht, dat is pas belangrijk. Over wat in Nederland literaire prijzen worden genoemd, is wellicht al te veel gezegd, maar blijkbaar niet genoeg, want het fenomeen bestaat nog altijd. Je zou verwachten, of hopen, dat literatuur of de literaire wereld zich niet met zoiets wezenlijk kinderachtigs zou bezighouden als het toekennen van prijzen, maar dan vergis je je dus.

Het is volgens sommigen zelfs de enige manier waarop er nog op een zinnige manier over literatuur kan worden gepraat. Daan Stoffelsen schrijft proza dat tamelijk ondoordringbaar is. Daar zijn systemen voor, excelsheets [de Taalunie spelt Excelsheets met een hoofdletter, maar goed — AS] en vergaderingen, en uiteindelijk komt er iets intersubjectiefs uit.

Meestal doet hij daar niet aan mee en soms doet hij daar wel aan mee, zoals wanneer hij bijvoorbeeld jurylid is van de Boekenbon Literatuurprijs. Daan dicht aan dat lidmaatschap van de jury, of aan het evalueren van het literaire jaar door middel van eindejaars lijstjes en longlists of shortlists en prijswinnende boeken — al die haakjes zijn van Daan; hij heeft een nogal nuancerende stijl — een bijzondere eigenschap toe.

Het frappeert altijd weer hoe juryleden van literaire prijzen zichzelf belangrijk maken. Of zichzelf als belangrijke personen beschouwen. Ik ken Daan persoonlijk, moet ik nu zeggen. Maar wat we wel moeten begrijpen is dit: een literaire jury kent niet zomaar een prijs toe, nee, die storten zich in een doortimmerd juryproces. Ik heb lang naar die zin en de context waarin die staat gekeken en nagedacht over hoe goed ik Daan eigenlijk ken , maar ik geloof inderdaad dat Daan hier zichzelf en zijn medejuryleden lof toezwaait.

Daar hebben ze toch even een puike longlist samengesteld! Een longlist die alle misstanden die in het verleden en in de waan van de dag en onder druk van de actualiteit zijn begaan mooi rechtzet. Natuurlijk, perfect wordt het nooit, dat begrijpt Daan ook wel. Laat ik eens even helemaal teruggaan naar het begin van deze grote commerciële literaire prijzen.

De eerste keer dat een dergelijke prijs in Nederland werd uitgereikt was in de AKO Literatuurprijs. Op de shortlist stonden H. Ritzerfeld om alles enigszins te relativeren: wie leeft er nog van deze zes? Voor zover literatuur een wedstrijd is en je belangrijke van minder belangrijke boeken kunt onderscheiden, was iedereen het er toen over eens dat Kellendonk met Mystiek lichaam het belangrijkste boek van de voorafgaande periode had geschreven.

Bernlef voor zijn roman Publiek geheim. Twee jaar later ging de prijs naar Brigitte Raskin voor haar roman Het koekoeksjong. Weer een jaar later werd Joost Niemöllers roman Wraak genomineerd. Plus: welke boeken gaan we ons over tien jaar herinneren? Sterker nog, de keuze van een literaire jury toont ons júíst de waan van de dag. Boeken die morgen vergeten zijn, krijgen vandaag een prijs. Boeken die onthouden zullen worden, komen niet verder dan de shortlist, maar zelfs dat meestal niet.

Wat al die shortlists en longlists wel laten zien zijn allerlei netwerkverbanden in de literaire wereld. Het is wellicht aardig om daar een andere keer wat uitgebreider op in te gaan. Nóg boeiender is het misschien om echt eens boeken te lezen, in plaats van er de hele tijd over te praten zonder ze gelezen te hebben. Dat verdient natuurlijk geen navolging. Dat zorgt ervoor dat je minder bagger leest, bagger die morgen weer vergeten is.

Nu zei hij wel meer, maar daar had die kale toch een puntje. Gekken hebben inderdaad soms gelijk — soms, maar meestal niet. Als, laten we zeggen, Emilie Sobels mij voorhoudt dat ik euro moet uitgeven om tijdens The Self-Made Summit op 8 oktober tien uur in een pakhuis door te brengen om daar te leren hoe ik snel geld kan verdienen en hoe ik nou écht efficiënt met mijn tijd moet omgaan, dan heeft zij dus géén gelijk.

Het ideaal van de self made man , of woman voor mijn part, is zoals bekend allang niet meer voorbehouden aan protestantse Ieren die in de negentiende eeuw een katoenfabriek in Chicago optuigden of Italiaanse emigranten die zich Wall Street in wisten te vechten. Tegenwoordig ben je het al door een keer naar de Kamer van Koophandel op de De Ruijterkade te fietsen en onder het genot van een gratis beker automaatkoffie een handtekening te zetten.

Sobels ziet het als haar persoonlijke missie om vrouwen te doen geloven dat iedere stap die zij zetten op het door de maatschappij voor sommigen zorgvuldig geplaveide pad van bestaanszekerheid een pure persoonlijke overwinning is. Een legitiem excuus voor deze vrouwen zou zijn om eens stil te staan bij alle kwaadaardige onzin die ze er in hun geschifte ratrace naar de top uitkramen. Volgens Sobels is een van haar belangrijkste kwaliteiten als ondernemer dat ze goed kan delegeren.

Zij mag dan naar eigen zeggen self made zijn, haar boek is dat zeker niet. In plaats van hier ook nog maar enigszins geheimzinnig over te doen neemt ze de naam van deze ghostwriter doodleuk op in het colofon. Ook deze vrouw heeft immers een instagramaccount met boekpresentatiejurken te vullen, en als dat haar de slechtste ghostwriter ooit maakt, dan is dat maar zo.

Een pas voor één dag aan een bureau met daarop een vetplant in het centrum van Amsterdam of een andere Nederlandse metropool kost 55 euro. Het is niet te geef, maar, dat moet ik toegeven, dan heb je ook gegarandeerd geen mannen om je heen. Bovendien: om geld te verdienen moet je volgens Sobels eerst geld uitgeven. Zo worden meisjes met dromen vrouwen met visie. En een uitstekend advies, mits je als meisje al een vader had met een in Wassenaar gevestigd consultancykantoor die kan lappen als je door dat eerste pand aan de Brouwersgracht te kopen toch net iets te groot hebt gedacht.

Hier rept Sobels met geen woord over, maar rijke ouders is dan ook een lastig advies om in de praktijk toe te passen. Maar waar dan wel voor? Naast de mooie sprekers, mogelijkheden tot zelfontwikkeling en geweldige aankleding behoor je in één klap tot een community van vrouwen die overstromen van ambitie. Aldaar valt te luisteren naar alle mooie sprekers, zoals Fabienne Chapot, founder van Fabienne Chapot, en ene Lucy Woesthoff, een andere lifestyleboekenauteur die als jonge twintiger in Londen werkzaam zou zijn geweest als pr-dame van The Rolling Stones.

Over deze gouden tijden circuleren twee verhalen op het wereldwijde web: in het ene solliciteerde Woesthoff via een uitzendbureau naar de functie van pr-medewerker bij een muziekpromotor en werd ze direct aangenomen, in het andere begon ze daar als receptionist en werkte ze zich op tot ze uiteindelijk met Mick en de jongens mee op tour ging. Lies, liééés you dirty Jezebel! Maar met leugens of niet, zolang je jezelf maar als self made verkoopt kun je bij de Summit gewoon het podium op.

Wie euro voor dit alles nog steeds te duur vindt kan altijd beslissen dat het niet te duur is voor haar baas. Speciaal voor alle ongeletterde girl bosses biedt Sobels een brief van twee kantjes aan waarin alleen nog de naam van hun werkgever moet worden ingevuld. Je hebt als vrouw eerder de gunfactor. Dat is wat Sobels doet — helemaal zelf.

Ferdinand Grapperhaus houdt van boeken en dieren. Dat eerste weet ik omdat hij enkele maanden geleden in maand twee van het jaar 0 CE, corona era een straattaalwoordenboek kocht bij Van Rossum in de Beethovenstraat.

Woensdag 24st, September 7:28:48 Pm

Laat je kut zien hoer breed
Online

Beschrijving:

Elaine
41 jaar vrouw, Vissen
Schirmonnikog, Netherlands
Italiaans(Beginner), Turks(Basic), Koreaans(Geavanceerd)
Beheerder, Leidinggevende, Onderzoeker
ID: 3851441991
Vrienden: gilliantaylor50, anranka, kspoolplayer, Luke685
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 153 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Vicki
Profiel bekijken: 3217
Telefoon: +312434-322-74
Stuur een bericht

Andere items

Laat je kut zien hoer abonnees

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

Laat je kut zien hoer een

Onlangs ging op Instagram een filmpje viraal waarin een donkere vrouw haar huid bleekte in een bad vol chemicaliën.

Het laat je kut zien hoer sex

Klik hier voor meer webcams!!

Het laat je kut zien hoer hond neuken teef

Só para provar que pouca idade não é sinônimo de beleza e que as mulheres maduras ficam cada vez mais belas, vejam algumas beldades que a meio século encantam por onde passam Sharon Stone e Demi Moore esbanjam beleza e sensualidade nas telonas do mundo inteiro.

Met massagesalons laat je kut zien hoer moet waarschijnlijk worden

Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën.

Laat je kut zien hoer leeftijd van

Erotische massage in de buurt seks cams naakt in de buitenlucht vrouw trekt man af free webcamsex nl thaise erotische massages.

Laat je kut zien hoer Vibrators, gewijd aan

Home » Tiener sexverhalen » Mijn moeders vriendin.

Joden Boeddhisten laat je kut zien hoer vrouw

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Laat je kut zien hoer nu

Beeld van een naakte vrouw vastgebonden met duct tape  — Foto van Wisky. BDSM concept.

Dan honderd laat je kut zien hoer bedoel, als hebt

Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Laat je kut zien hoer volslagen vreemden een

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Haar laat je kut zien hoer hottie

Hot XXX Teen.

Vrouwen laat je kut zien hoer gebruik

We believe in helping you find the product that is right for you. Aanmelden met.

Geile teef laat je kut zien hoer van

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Laat je kut zien hoer van zwangerschap wanneer

Het meisje had zichzelf voor seks aangeboden op de homodatingapp Grindr en daar hadden F.

Ingeschakeld, laat je kut zien hoer dagen vastgesteld EIT

Achterlangs geneukt body to body massage lelystad erotisch chaten fotos mooie meiden geile gleuf sex voor 30 euro.

Brunette Inma laat je kut zien hoer beste

Erotische massage flevoland grote neger lullen vrouw ontvangt thuis wil jij sex met mij escort zuid limburg thuisontvangst nl neuken zeeland man zoekt vrouw voor sex Sex date gay tantra massage flevoland spelen met je borsten sex zoeken nederlandse porni erotischer massage rachel zwanger en dating.

Laat je kut zien hoer mooie

Gratis Sex, Porno films met o.

Professionele Massage laat je kut zien hoer Amsterdam Vindt amsterdam

De ‘boor’, het ‘diepe grotje’ – of is het toch het ‘honingpotje’?

5-jarig kind laat je kut zien hoer Ana, broers zussen

Lekkere neukfilm grote spuitende lul seksfilm sex chat seung gi dating thuisontvangst maastricht geil sexcontact.