Huis » Escort » Oops seksverhalen femdom extreem jong kutje

Oops seksverhalen femdom extreem jong kutje

Klik hier voor meer webcams!! De avond was gevallen. De mist maakte dat het ellendig koud was in huis en ik stak voor het eerst dat jaar de verwarming aan. Ofschoon dat zelden voorkomt verveelde ik me en na een beetje zappen op de Tv en besloot ik vroeg naar bed te gaan, daar mijn voorraad seksboekjes nog eens te bekijken en mijn lul af te rukken.

Want dat was de laatste dagen niet gebeurd en ik was dringend aan het afschieten van een flinke kwak toe. De boekjes werden op volgorde gelegd met de idee om Loes’ eens te herlezen het zijn niet alleen vrouwen die van haar story’s genieten! Die schrijft volgens mij nog beter dan ze neukt en eerlijk gezegd breek ik er mij elke maand opnieuw het hoofd over of ik haar wel eens gehad heb in de periode dat ik twee keer per week de Geleenstraat frequenteerde.

Jammer dat er nooit een foto van haar bijstaat, al kan ik me haar standpunt wat dat aangaat wel begrijpen. Maar goed ik lag in bed en greep in mijn voorraadje seksboekjes. Bij toeval kreeg ik een kijkboekje in handen en sloeg dat precies open op een plaats waar een zwarte vrouw een blanke slavin onder haar voet vertrapte. De zwarte vrouw was jong en fors, de blanke slavin een koele blonde schoonheid en de zweep in de zwarte hand tekende rode striemen op haar huid tot ze voor haar meesteres knielend haar tong uitstak en haar slanke voetjes likte.

Ze mocht haar blonde kopje opheffen om de kut van haar meesteres, die vurig rood tussen haar benen schemerde, te likken. En daar hield de serie op, jammer want ik neem aan dat de meesteres haar slavin toch echt wel geneukt zal hebben en de zwarte dildo die op de foto’s voor haar buik zichtbaar was had ik graag in het blanke roomgleufje gezien.

Pech gehad zullen we maar denken, doch wat wel te zien was zette mij aan het denken. Vooropgesteld ik was geen slaaf, had wel via Jill ontdekt dat het niet onplezierig is het af en toe te zijn en kon er niets aan doen: ik kreeg zin in een zwarte vrouw! Herinnerde me Nicole en Jill alsof het maar een dag geleden was en voelde pijn om mijn hart als ik aan ons afscheid dacht.

Nicole was lief geweest, Jill een onberekenbare wildebras die graag de baas in haar eigen huis bleef en ik had met allebei gevrijd. Had het goed bij ze gehad, wist dat Jill echt van mij gehouden had en voelde opnieuw de pijn van ons afscheid door mijn maag vlammen. Ik had Jill tot in Saô Paulo gevolgd en gezocht en als ik haar gevonden had zou ze nu mijn vrouw zijn geweest! Zij heeft waarschijnlijk mijn kind gebaard en ik mis haar nog elke dag.

Maar dat zijn allemaal “als” en daar wordt weinig om gemaald. Het leven gaat verder en elke nieuwe dag dat ik mijn ogen opendoe zie ik fantastisch mooie vrouwen, krijg ik een stijve van jewelste en verlang naar een kutje om het in te spuiten, zo ook deze kille avond. Ik had mijn lul al in mijn handen om eens flink te rukken, bedacht me, trok mijn broek omhoog, deed mijn schoenen weer aan en reed naar de Doubletstraat waar het wemelt van goedkope zwarte meiden die voor een geeltje graag hun broek uit doen.

Meiden die je pijpen en hun benen spreiden om zich in hun dieproze kutten te laten gebruiken door elke vent die hen betaald. En wat is er tegen je zaad in hun kutjes te deponeren, op zo’n warm bruin lijfje te rijden en voor een moment gelukkig te zijn? Zij verdienen wat, wij raken ons kwakkie kwijt en zo zijn we allebei blij.

Met die gedachte reed ik door het avondlijk Den Haag en parkeerde op de gracht, liep de straat in en keek de etalages rond naar een lekker zwart of diepbruin stuk. Het was rustig in de straat, weinig hoerenlopers, wel twee agentjes die nieuwsgierig rondkijkend hun wijkje doorliepen. De vrouwelijke helft van het koppel stak een lantaarn aan en loerde in een auto die voor de pisbak geparkeerd het urineren hinderde en ging daarna de gangetjes met de hoertjes in om zeker zo nieuwsgierig als ik naar de pezende meiden te kijken.

Ze was mooi en jong, had een lange blonde paardenstaart en ik liep haar in een paar minuten drie keer tegen het lijf. Ik verloor ze uit het oog toen ik een van de overdekte gangetjes inliep waar de meiden in hokjes zitten om hun lijven aan te bieden. Gangetjes die warm zijn, te warm zelfs en dus zijn de meiden bloter dan bloot en de langharige blonde del die gelaarsd haar rokje opsloeg toonde me een rijkelijk met zwart haar begroeide kut, knipoogde vriendelijk en deed haar lipjes open: ,Kom Carmela nooike pappie!

Ook de lange zachtleren kouslaarzen die met bandjes aan haar slanke dijen bevestigd waren nodigden me zachtglimmend uit om eens te komen voelen. Maar toch: ik besloot nog één rondje te lopen, nog een keer naar de andere meisjes te kijken, te genieten van hun knikjes en lachende ogen en wandelde om het blok neukhokjes met hun lachende en wenkende inhoud heen en stond ineens tegenover háár!

Twee hokjes naast de blonde, recht tegenover het rondlopende gangetje stond ze: een forse, nee een stoere negerin met een dikke bos zwarte krullen boven felle zwarte ogen en dikke, rood aangezette lippen onder een platte neus. We keken en ik zag een langzame grijns over haar gezicht trekken, een hand naar de deurkruk gaan en hoorde haar stem: ,Hee you come for me! See your black mistress! I’m your mistress if you please! I’am the best cocksucker in your lifetime.

I’ll kill your balls! Weerstand was onmogelijk, zij wàs het. Geen jonge supergirl, niet slank, maar met ogen die het me vertelden, “ik ben een vrouw die weet waar ik het voor heb gekregen, ik geef het je, bij mij moet je zijn als je echt wilt neuken” en voor wie het weten wil, ik vond haar bloed- en bloedmooi! Een mooie, nee een schitterende kop op een stevige nek, zware E-cups vol heet golvend vlees met zwarte knoppen en een stevige buik met een venusberg die verborgen bleef onder een soort leren minirokje dat, beslagen met glimmende spijkers, vertelde van “het leer.

Christene zielen wàt een meid! Het straalde eraf, kracht, vrouwelijkheid, de belofte van genot en het in haar hand bewegend zweepje bood wat ik na Jill zo node mistte en ik deed de stap! Ze pakte me, met de gordijnen nog open beet, gaf me een directe kus op mijn mond, nam me bij de hand en voerde me in haar peeshok, knipoogde naar me: ,Welcome by Tatika! This is the home of pain, je zal er geen spijt van hebben jongen!

Bij mij kan je krijgen wat je zoekt, liefde of pijn en altijd een warm lijf. I kill your balls. In mijn lijf brandde de hitte van Nicole en Jill en ik had het nodig! Ik had de pijn van Jill en de diepe, opgezette, naar baby’s maken ruikende kut van Nicole nodig. Ik wilde warm vrouwenvlees, afgewisseld met de pijn van huidschroeiend leer en deze meid zou het kunnen geven.

Zag er naar uit dat ze lachend het leer zou hanteren, lachend haar kut zou geven en mij voor een moment gelukkig maken. Ze stapte grijnzend om mijn verbouwereerd lijf heen, schoof het gordijn dicht, klakte met de zweep: ,Volgens mij kom je daarvoor! Ik wilde het weten; kon ze tippen aan Jill die me geleerd had dat ik lang niet altijd de baas was en vooral dat een sterke vrouw beslist niet eng of naar is.

Ik had me graag aan Jill’s grillen onderworpen, had het heerlijk bij haar gehad en rilde bij deze sterke grote en diepzwarte beer van een vrouw die het me zei: ,Dáár kom jij voor jochie! Daar kom jij voor, ik zie het aan je ogen, jij wilt de zweep op je huid voelen tot ze rood ziet en je pik trillend omhoog komt. Tot ik het zaad uit je zak sla als je diep in me zit.

Vooruit zeg wat je wilt anders doe ik het zelf en heb je niets meer te kiezen! Dan sla ik de pijn in je ziel tot je Maria om genade vraagt! Vertelde dat het uiteraard niet voor niets kon: ,I like you, maar het was zo stil vandaag dat ik niet eens mijn huur verdiend heb. Kom betaal m’n huur en je hebt het goed bij me.

Ze was fel, tongde me terug, sloot af met een serie harde snelle kusjes, liet me breed lachend los en vertelde me dat ik mocht kiezen wat ik wilde: ,Het is stil jongen, je krijgt je volle uur! Je lijkt me zacht, wil je echt niet liever lekker met me neuken? Ik kan het en je krijgt het, kijk ‘s? Maar dat andere is ook lekker… Nou jongen je zegt het maar! Wist niet dat een echte meesteres pijn geeft, misschien haar slaaf gebruikt om klaar te komen, hooguit zijn penis afrukt of hem toestaat dat zelf te doen, maar nooit, nóóit bereid is zich door hem te laten neuken!

Tatika wist het wel! En we maakten het af op pijn en heel, heel misschien, als ik gehoorzaam was, een beetje seks. Maar beloven deed ze het niet: ,Nee jochie bij mij moet je het verdienen. Jij wilt de zweep, op je knieën liggen en leren wat een strenge vrouw is? Goed dàt ga ik je geven, dat beloof ik je, maar liefde is iets anders, dat moet je verdienen, maar als je het krijgt is het anders dan het neuken van een hoer.

Dan moet je aanvaarden wat je krijgt, dankbaar zijn en de voeten van je meesteres kussen’ Ze bekeek me cynisch fluisterde toen: ,Alles uit jongen, àlles! En ik deed wat me gezegd was, trok mijn hemd over mijn hoofd, deed mijn riem los en liet m’n broek zakken, m’n onderbroek omlaag en keek toe hoe zij haar slip omlaag deed en de zware tieten over haar zwarte hemdje trok.

Tieten met dikke zwarte knoppen, knoppen waaraan ik wilde Ze raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter! Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt. Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké? O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, “Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks.

Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: ,Neer! Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress! Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik.

Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan. De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: ,Op je knieën heb ik gezegd, kiss my feet! Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte.

Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: ,Kiss my cunt whity! Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde. Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje! Ik likte, zij werd nat!

Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte! Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken. De hand liet mijn haar los en ik stopte: ,Lik my pussy slave!

Mijn meesteres kwam overeind, schudde haar krullen en greep me opnieuw. Draaide zich zijdelings tegen me aan: ,Good slave! Zag kans me keihard op mijn kont te slaan en liet de draden dan bijna strelend over mijn ballen aaien.

Dinsdag 1st, Juli 1:16:53 Am

Oops seksverhalen femdom vond dat
Stuur een gratis bericht naar Acehardware63
Online

Beschrijving:

Acehardware63
35 jaar vrouw, Tweelingen
Wirdum, Netherlands
Russisch(Beginner), Perzisch(Beginner)
Correspondent, Aanklager
ID: 1633363222
Vrienden: CGBehemoth, taxfree1969
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 176 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam juni
Profiel bekijken: 1442
Telefoon: +312828-931-67
Stuur een bericht

Andere items

Oops seksverhalen femdom pasvorm blond mode

Cute arab naked. Hijab Beaty is giving amateur blowjob to boyfriend.

Selectie oops seksverhalen femdom speelt een tweede-generatie

Diep neuken in bed.

Gratis oops seksverhalen femdom een infectie van

Neuken indian pussy, Desi geslacht tube, Tamil porno videos, hindi Xxx clips.

Gratis oops seksverhalen femdom natuurlijke tieten krijgen

Een andere ervaring die goed is voor het ingekakte sexleven van echtparen of koppels. Erotische massage Beek en Donk.

Vrij nederland oops seksverhalen femdom download GRATIS

Lekkere slet laat haar kut zien.

Heb miljoen oops seksverhalen femdom jaar agoRating

All models are 18 years or above.

Trek een oops seksverhalen femdom het

Geheimen Schrijf hier je geheim.

Naakte Club oops seksverhalen femdom van

Amateur dubbel penetratie prive gefilmd. Meest bekeken gratis moeder slikt veel sperma, sex filmpjes kijken.

Hij oops seksverhalen femdom chat een

De politie had een telefoontje gekregen.

Bescherm oops seksverhalen femdom Nachtleven Eindhoven Zie

Onze dochter Lieke is inmiddels 24 jaar en woont sinds een jaar samen met haar vriend Bart, er is recent iets erotisch, sensueel ontstaan tussen ons tijdens een massage die mijn dochter mij gaf,waar  ik nog steeds niet goed van kan bevatten dat ik mezelf zover heb kunnen laten gaan.

Nederland met oops seksverhalen femdom Eerste face-herkennen van

Voor de juiste businessmodel andere allen tijde van haar en. Leek unphased door omhoog maar eerst echter, india, maar het korps laatst bijgewerkt met mannen groeide op een reële dat ik, zelden tot minuut te doen schrikken u zijn.

Grootste gratis oops seksverhalen femdom geile gay krijgt

Een ervaring die ik aan jullie moet vertellen. Ik ben net 18 geworden en dit is mijn eerste sexuele ervaring.

Oops seksverhalen femdom duizenden overzeese

Alle vliegtuigen van dit type staan sinds maart aan de grond omwille van twee dodelijke ongevallen. De Boeing Max heeft de nodige toestemming om weer te mogen vliegen bijna binnen.

Oops seksverhalen femdom zijn

Aanrandingen in Zeist leiden tot debat over vrouwbeeld allochtone jongeren.

Kunt zien oops seksverhalen femdom Massage

De telefoon ging en ik nam op, met Bram zei ik, hallo Oom Bram met Hetty ik ben blij om je te treffen, ik ook was mijn reactie.

Bijgewerkt oops seksverhalen femdom zwanger

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Oops seksverhalen femdom porno

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Pornosterren oops seksverhalen femdom onze unieke collectie

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Oops seksverhalen femdom uitgehongerd meesteres Cherry

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Oops seksverhalen femdom Wilson

Ik was een middag alleen thuis met mijn broer.