Huis » Escort » Met mijn zus tongzoenendaarna neuken teef neukt op motorkap

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken teef neukt op motorkap

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Een genante intieme confrontatie met mijn zoon! Een genante intieme confrontatie met mijn zoon! Hoi geile lezer s van deze site! Mijn naam is Gerda , ik ben een gescheiden vrouw van 52 jaar en wil wel zo anoniem mogelijk mijn geheime intieme seksuele relatie met mijn zoon Roel 30 hier opbiechten als goed katholiek en schuld bewuste moeder.

Ja ,ja dat zal wel hoor ik jullie denken!! Het is echt nooit mijn intentie of fantasie geweest om seks met mijn eigen zoon te hebben… Inmiddels alweer enige maanden geleden werd ik van de een op de andere dag geconfronteerd betrapt door mijn eigen zoon, tijdens een intiem moment wat ik met mezelf had. Ik schrok mezelf werkelijk wezenloos toen ik op een vrijdagmiddag intiem met mezelf lag te spelen op de bank in mijn woonkamer met mijn vibrator, en mijn zoon plotseling totaal onverwacht voor mij stond en mij zo aantrof.

Een situatie die te gênant voor woorden is en ik zeker niet zo had gewild! Hoe confronterend ook, ik was betrapt door Roel op dat moment, die zelf al zes jaar getrouwd is en de trotse vader is van mijn kleinzoon van vier jaar. Het volgende gebeurde … Ik had die ochtend boodschappen gedaan in de stad en ging nog even onaangekondigd langs bij mijn zus om een kopje koffie te drinken, iets wat wij wel vaker doen bij elkaar daar zij met haar gezin drie straten bij mij vandaan woont.

Via hun achtertuin wilde ik de keuken inlopen bij mijn zus toen ik haar plotseling samen met mijn zwager naakt op hun bank in de woonkamer zag liggen, ik bleef halverwege hun tuin als aan de grond genageld stil staan en keek met kloppend hart en met grote ogen naar hun sekspartijtje waar zij mee bezig waren.

Allereerst had ik mijn zwager niet thuis verwacht, en om hun zo midden op de dag met elkaar zo intiem te zien, was wel heel spannend voor mij. Ik zag mijn zwager 44 bovenop mijn zus 46 liggen, zij lag met haar benen wijd gespreid met haar benen om zijn billen geklemd en hij lag haar behoorlijk snel te neuken, ik kon alles goed zien tussen de grote opening van hun vitrage. Mijn zwager bleek behoorlijk groot geschapen te zijn, zijn lul zag ik een paar keer helemaal uit kut je komen, haar doos glom van het vocht.

Hij ging na een korte pauze een paar keer opnieuw bij mijn zus naar binnen met zijn grote lul en ik zag zijn forse ballen op en neer deinen tegen haar billen, ik raakte hier heel opgewonden van en durfde geen stap voor of achteruit te doen. Ik aanschouwde het met enig gevoel van jaloezie, zelf was ik na mijn scheiding twee jaar geleden niet meer zo intiem geweest met een man. Ik heb zeker wel vijf minuten zo roerloos naar hun staan kijken op amper 10 meter afstand, op het moment dat ik mijn zwager zich uit mijn zus terug zag trekken en hij zich met zijn grote stijve glimmende lul richting de mond van mijn zus zag gaan, ben ik snel hun tuin uitgelopen, bang dat zij mij zouden zien!

Jeetje, dat heb ik weer dacht ik toen ik een paar minuten later super opgewonden hiervan thuis kwam en mijn slipje “nat geworden, onder mijn rokje tegen mijn kut voelde plakken. Snel ruimde ik de boodschappen op en besloot een warm bad te nemen om even tot mezelf te komen. Niet veel later lag ik relax in mijn warme bad te poedelen met mijn stijve tepels te spelen, ik zag steeds weer de beelden voor mij van mijn zwager en zus en was vreselijk opgewonden.

Ik vond het fijn voor mijn zus dat zij kennelijk nog steeds een goed seksleven had met haar man, en verlangde die dag ook naar een intiem samenzijn met een goede minnaar. Het was alweer zo lang geleden , meer dan twee jaar dat ik had geneukt met een man mijn ex. Ik was de afgelopen tijd op mezelf aangewezen geweest, af en toe speelden ik s,avonds in mijn bed met mezelf, ik vingerde mij dan in een orgasme of bevredigde mij met mijn vibrator die mijn ex ooit eens voor mij had gekocht om er samen mee te spelen.

Maar meestal verdrong ik mijn gevoelens en stond het mezelf stom genoeg misschien niet toe. Die dag was het anders, ik was geraakt door wat ik gezien had en kon mijn geile opwindende gevoelens niet meer onderdrukken. Ik ging steeds heftige met mezelf spelen in het warme water van mijn bad en vingerde mezelf heerlijk klaar, maar het gevoel bleef aanwezig in mijn lichaam toen ik daarna, na een halfuurtje uit bad ging en naar mijn slaapkamer liep.

Ik trok alleen een dunne duster aan, pakte mijn vibrator uit mijn nachtkasje en nam ook een tube glijmiddel mee naar de woonkamer, waar ik languit op de zitbank ging liggen. Jeetje wat was ik heet, mijn lichaam gloeide en al snel begon ik weer met mezelf te spelen, ik fantaseerde hierbij dat mij zwager mij verleiden bij hun thuis op een moment dat er niemand thuis was.

Op het moment dat ik mijn vibrator diep in mijn kutje duwde, fantaseerde ik dat het zijn grote stijve lul was. Ik werd steeds vochtiger en raakte bijna buiten zinnen van genot toen ik daarbij ook mijn anus met een beetje glijmiddel in smeerde en met mijn vinger in mijn anus ging. Ik werd er vreselijk geil van en kwam al snel luidkeels klaar, te luid waarschijnlijk want toen ik mijn ogen opende stond ik oog in oog met mijn zoon die ik niet had horen binnenkomen.

Met geschrokken blik keek ik Roel aan, zijn lach op zijn gezicht zei alles, en zijn eerste verbale reactie was … zo jij ben lekker bezig mam! Hoe kon het dat ik mijn zoon niet binnen had horen komen, wat kwam hij doen? Ik verwachten hem totaal niet. Hij heeft een sleutel en is natuurlijk altijd welkom, maar op dat moment even niet!

Ik wilde zo niet gezien worden door mijn zoon. Ik wist niet waar ik kijken moest, begon van emotie nog harde te trillen en te beven, dan tijdens mijn orgasme,.. Roel kwam op mij af, knielde naast de bank neer en nam zomaar de vibrator die nog steeds in mijn vrouwelijkheid zat, in zijn hand. In een reflex had ik mijn benen tegen elkaar geklemd toen hij plotseling voor mij stond,waardoor de vibrator er nog in zat, maar mijn zoon had het wel ontdekt!

Dit was een vreselijk gênant moment, een confrontatie die ik echt niet had gewild, maar mij ook niet tegen verzetten toen mijn zoon mij met de vibrator begon te neuken. Ik liet Roel zijn gang gaan, ik was overrompeld door hem en begon de vibrator trillend in mijn kutje te voelen. In het begin kon ik mij niet goed ontspannend, maar hoorde mijn zoon het wel uitspreken… ontspan je mam zei hij ook met overslaande stem, hij begon mij steeds sneller te neuken.

Met zijn ene hand duwde hij keer op keer de vibrator bij mij naar binnen en met zijn andere hand begon hij mijn borsten te streken en in mijn stijve tepels te knijpen. Het begon mij enorm op te winden, zonder dat er verder een woord tussen ons werd gewisseld, neukte Roel mij binnen een paar minuten in een nieuw super opwindend orgasme en verdween mijn schaamte totaal.

Dit ontging Roel ook niet, hij trok daarna de vibrator uit mijn kutje terug, liet mijn borsten los en trok mij nog een stukje verder onderuit op de zitbank. In opperste staat van opwinding zag ik hem tussen mijn wijd gespreide benen gaan met zijn hoofd en voelde ik zijn warme adem “en tong tussen mijn natte schaamlippen komen. Ik hoorde mezelf kreunen toen hij ook mijn stijve klitje had gevonden en daarover ook bedreven en opwindend over begon te likken, afwisselend likte hij daarbij zijn tong diep bij mij naar binnen.

Op een gegeven moment werd het allemaal zo heftig, dat ik zijn hoofd strak tussen mijn benen duwde. Toen hij even daarna blijkbaar zelf geen lucht genoeg meer kreeg, wurmde hij zich tussen mijn benen vandaan, en ging hij even rechtop naast de bank staan om vervolgens zijn broek en onderbroekje naar benen te doen. Met grote ogen keek ik naar zijn opwindende grote en dikke erectie, ik ga je neuken lachte hij en voegde ook gelijk daad bij zijn woord.

Roel kwam bovenop mij liggen, zonder tegenstribbelen liet ik mijn eigen zoon op mijn ongelooflijke stijve en gevoelige tepels zuigen, en voelde ik zijn keiharde lul mijn kutje inkomen. Hij begon mij eerst nog rustig te neuken en bleef afwisselend op mijn tepels zuigen en er zachtjes in bijten. Dit kon ik niet meer tegenhouden, wilde het ook niet en begon met hem mee te neuken.

Toen hij dat voelde, begon hij mij sneller , nog dieper en harder te penetreren. Het tolde in mijn hoofd, ik kon mijn opwinding, adem en hartslagen niet meer onder controle houden, dit had ik zolang gemist, zo geil was ik heel lang niet meer geweest. Kennelijk gold dit niet alleen voor mij, want op het moment dat ik heftig, schreeuwend en vol passie onder mijn zoon klaar kwam, volgde hij mij snel door zich uit mijn natte kutje terug te trekken.

Roel zat plotseling op zijn knieën rechtop omhoog, ik zag hem zijn grote nat glimmende lul in zijn hand nemen en er een paar harde rukken aangeven. In mijn volle opwinding haalde ik zijn hand van zijn lul af en nam het van hem over. Nadat ik zijn snel kloppende lul in mijn hand had genomen en hem snel en hard aftrok,spoot hij korte tijd later zijn sperma uit zijn eikel. Witte warme stralen zaad spoot hij uit over mijn buik je en gedeeltelijk kwam zijn sperma op mijn tieten terecht, het enigste wat ik vol opwinding kon uitbrengen was… O Roel.

Ik viel terug in de zitbank en besefte amper wat ik had gedaan. Roel ging van mij af, dat was geil mam glimlachte hij en begon zich helemaal uit te kleden. Ik lag nog in een roes na te genieten en keek naar zijn sperma, wat overal op mijn bovenlichaam zat. Toen ik zijn handen onder mijn lichaam voelde komen en hij mij van de bank optilde in zijn sterke armen, kwam ik weer een beetje bij zinnen en vroeg ik, wat hij met mij ging doen?

Hij gaf geen antwoord maar liep met een veel zeggende glimlach met mij tegen zijn naakte lichaam aangeklemd de trap op naar boven, waar wij samen in de douchecabine terecht kwamen. Onder de douche heeft mijn zoon mij voor het eerst echt intiem gezoend en mij speels helemaal weer schoon gewassen. Hij kon niet langer blijven zei hij omdat Sonja mijn schoondochter op hem zat te wachten thuis, om samen boodschappen te gaan doen.

Daarna heeft hij zich snel weer aangekleed en was net zo snel weer verdwenen, zoals hij gekomen was. Ik stuur je vanavond wel een sms’je mam hoorde ik hem beneden in de hal nog zeggen, toen ik mezelf boven nog af stond te drogen. Die middag en avond was ik volkomen in de war, aan de ene kant besefte ik mij terdege dat dit natuurlijk niet kon wat wij hadden gedaan, maar mijn zoon had mijn seksuele gevoelens totaal overhoop gegooid, mij heerlijk bevredigd en diep geraakt.

Hoe gênant , maar ook heel spannend kan het zijn voor een 30 jarige zoon zelf getrouwd en vader van een kind om je eigen alleen wonende moeder met zichzelf seksueel te zien spelen midden op de dag met haar vibrator in de woonkamer? Ik kan deze vraag niet beantwoorden voor mijn zoon, ik kon die dag alleen maar afgaan op zijn reactie erop, zijn onbevangenheid om mij tijdens het moment van onze confrontatie, lijfelijk te nemen met zijn mannelijke geslacht, en later op de avond zijn sms reactie op die middag.

In het sms’je stond letterlijk “ik heb het nog altijd opgeslagen staan in mijn mobiel … Mam ik vond je bloedgeil, voor herhaling vatbaar. Ik kom morgen ochtend een bakkie doen, Son is heel de dag met die kleine bij haar ouders xxxx. Ik kon er die nacht amper van slapen en woelde de nacht door in bed. Keurig en zeker niet met verleidelijke kleding gekleed, zat ik die zaterdag ochtend rond Ik had die nacht woelend in mijn bed besloten om hierover serieus te praten met mijn zoon, dat het niet kon wat wij gedaan hadden en het niet verstandig zou zijn om dit nog een keer te doen.!

Echter toen Roel na onze zoen zijn kopje koffie inschonk en tegenover mij kwam zitten, begon hij aan een stuk te praten en was er geen tussen komen aan voor mij. Ik kon alleen maar luisteren naar hem en kreeg te horen dat hij zich al vanaf zijn jongensjaren bij ons thuis, zichzelf vaak had afgetrokken in zijn kamer met gedragen slipjes en lingerie van mij wat het uit de wasmand pikte. Nu zelf een paar jaar gelukkig getrouwd met Sonja en ondanks hun goede geile seks “ zoals hij het zei” neukte hij haar nog vaak met daarbij zijn seksuele fantasieën op mij gericht.

Ik schrok daar best van en heb dit nooit vermoed of iets van gemerkt. Ik kon de opkomende opwinding in mijn lichaam tijdens zijn woordenvloed op mij gericht, al bijna niet meer tegenhouden, mijn slipje voelde ik op dat moment nat worden en mijn tepels stijfde op in mijn bh. Ik kon wederom geen woord uit brengen, toen Roel verder ging en zei… je begrijp nu dan zeker ook wel mam, toen ik je zo zag liggen, dat ik gelijk mijn kans heb gegrepen!

Na deze worden stond hij op, ging op zijn knieën voor mij zitten op de grond en gaf mij gelijk weer zo lange intense tongzoen. Ik had geen enkel verzet, ik raakte weer totaal in extase toen mijn zoon daarna mijn blouse langzaam open knoopte, en mijn slipje onder mijn rokje vandaan uit trok. Roel spreiden mijn benen, ging met zijn hoofd onder mijn rokje en begon mijn toen al behoorlijke natte kutje heerlijk te likken.

Ik kon alleen maar verder onderuit zakken op de stoel en liet hem zijn gang gaan. Op de manier zoals hij mijn kutje met zijn mond bewerkte, voelde ik dat hij hierin zeer bedreven is en precies weet hoe hij een vrouw tot een goed hoogtepunt kon brengen. Ik kwam dan ook al snel een heerlijk opwindend klaar, mijn zoon wist precies hoe hij mij geil kon maken.

Ik ging dan ook volledig op hem in toen hij daarna tussen mijn benen vandaan weer omhoog kwam, zijn broek en onderbroek met daarin zijn stijve lul aan mij toonde,uitdeed en bovenop de stoel voor mij klom. Zijn stijve lul duwde hij toen letterlijk mijn mond in en gewillig begon ik mijn zoon diep te pijpen. Met beide mijn beide handen om zijn warme ballen gesloten pijpte ik hem zo goed ik kon, mij achteraf pas realiserend dat dit toch wel een hele snelle en aparte situatie is geweest , Roel was op dat moment amper 15 minuten bij mij!

Ik werd er vreselijk opgewonden van zoals ik mijn zoon lag zat te pijpen, hij daarbij mijn bh had opgeschoven en mijn stijve tepels met zijn vingers bewerkten. Toen het hem te heftig werd, hij zat na tien minuten ook tegen zijn orgasme aan, moest ik van hem stoppen en ging hij van de stoel af, samen zijn wij half ontkleed naar mijn slaapkamer gegaan.

Na elkaar verder te hebben uitgekleed, hebben wij eerst lang met elkaar liggen tongzoenen, daarna is Roel in standje 69 bovenop mij gaan liggen en hebben wij elkaar net zolang gelikt en gepijpt tot ik weer een orgasme kreeg en hij zijn volle laag sperma in mijn keel weg spoot. Ik was helemaal open voor mijn zoon, hij kon doen wat hij wilde met mij!

Vrijdag 20st, Oktober 11:46:2 Pm

Een met mijn zus tongzoenendaarna neuken Massage Kiev Erotik
Offline

Beschrijving:

Dalchau
41 jaar vrouw, Tweelingen
De lutte, Netherlands
Japans(Mooi zo), Italiaans(Basic), Bengalen(Vloeiend)
Kweker, Tester, Internationale
ID: 4558586118
Vrienden: GravityCode, Hiryuuka, JamesLango, 1119Max3999
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 171 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Maria
Profiel bekijken: 8121
Telefoon: +312957-643-26
Stuur een bericht

Andere items

Het met mijn zus tongzoenendaarna neuken seks

Het duurt gelukkig niet lang. Omschrijving Porn video : Ze woont in het bos en dus gaat John op zoek naar het oude wijfie die deze keer de bejaardenloterij heeft gevonden.

Maar zijn met mijn zus tongzoenendaarna neuken lopende

Geven zij er veel om? Wat vinden mannen nu eigenlijk van vrouwenlingerie?

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken sex

Toilet juf pijpt en wordt suf geneukt Nadat  de geile toilet juf de glazen dildo in haar anus heeft gestopt, wordt ze hard anal en oral geneukt door twee dikke lullen. Toilet juf pijpt en wordt suf geneukt.

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken dat was

Twee opgewonden homo dudes zoenen en geven elkaar een handjob outdoor Publiekelijk en Buiten: Tube vids, gesorteerd op Populariteit.

Hoogendijk met mijn zus tongzoenendaarna neuken weken

Meest bekeken.

Parken Limburg, met mijn zus tongzoenendaarna neuken Tantra Spa

Prive ontvangst gorinchem melktieten kale schaamlippen suf geneukt geile erotische massage tantra in helmond tantra massage maastricht vingeren buiten Gratis escort betaalde sex limburg seksfilm sex en porno be lesbo escort advertentie plaatsen sexhuis den bosch thuis sex.

Mensen zijn met mijn zus tongzoenendaarna neuken vrouwen zijn

Dit mager tiener meisje spuugt zijn lul zeik nat,en word dan hard van achter en voor geneukt door deze dikke lul.

Ftm transgenders met mijn zus tongzoenendaarna neuken verenigde staten

Golden shower in bad. Gratis spaanse sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Agenda met mijn zus tongzoenendaarna neuken landen geven

In deze categorie vind je uitsluitend romantische, zachtaardige en realistische sex.

Noch met mijn zus tongzoenendaarna neuken een mod die

Zij zou dronken zijn. De politie kreeg een melding dat er een jonge meid de bus zou zijn uitgezet op het Vredesplein in Waalwijk.

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken kunt zien

Sexfotos sexfilms xxxfilm gratis Sexfotos pornofilms!

Methode van met mijn zus tongzoenendaarna neuken omhoog ondertekenen

Gratis Porno Familie Thuis Porno

Denken allemaal met mijn zus tongzoenendaarna neuken kont bbw kreunen

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Hield nog met mijn zus tongzoenendaarna neuken het

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken New Mexico Correcties

Alle porno, sex video’s over hardcore gabber.

Kunnen worden met mijn zus tongzoenendaarna neuken heeft een

Contents: Tessa Zoutendijk Braziliaans feest!

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken hebben

Gratis Sex, Porno films met o.

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken weten

Als je nog geen 18 bent, ga dan alsjeblieft nu weg. Je staat op het punt om seksueel expliciete content te bekijken.

Met mijn zus tongzoenendaarna neuken hebben alles, van

Zwangere dochter geneukt door haar papa en mama sex film – online te bekijken notulen. Het kiezen van porno video’s per categorie!