Huis » Escort » Ik heb mijn chef geneukt blond lang haar en naakt

Ik heb mijn chef geneukt blond lang haar en naakt

Klik hier voor meer webcams!! Lia werkte in een bedrijf als enige vrouw met meer dan vijf en twintigkerels. Ze was als secretaresse aan genomen, maar al snel begon die baan drastisch te veranderen. Lia was een gezellige goedlachse meid. Niet uitzonderlijk mooi, maar toch wel een geil wijf. Ze vond het in het begin direct al goed dat er regelmatig mannenhanden onder haar rokken zaten en in haar bloesje.

Toen de kerels eenmaal door hadden dat Lia er wel pap van lustte, werden hun handen steeds brutaler. Soms zat ze te typen voor de baas en kwam er een medewerker binnen en keek nieuwsgierig over haar schouder. Ze wist uit ervaring dat hij amper naar haar typ werk keek, maar naar haar loshangende tieten. Ze liet deze dan heerlijk door hem pakken en kreeg al snel een nat kutje.

Het was of haar baas een nat plekje in haar slipje voelde, want hij vroeg: “Kom je even langs, ik heb een volle agenda! Daar wil ik gaarne van verlost worden Kom je vlug”. Ze kamde snel haar haar en wist dat de baas nu lekker geneukt wilde worden. Zonder te kloppen ging ze naar binnen. Dat mocht, want ze waren binnen het bedrijf een grote familie. Soms droeg Lia helemaal geen slipje en dan weer een ragdun flodderdingetje.

Ze ging op zijn bureau zitten en draaide op haar billen naar hem toe en zei terwijl ze haar dijen wijd voor hem opende: “Kijk zelf maar, je mag hem deze keer houden, goed? Ze was zogezegd klaar voor het gebruik. Met een grom begroef hij zijn neus en kin in haar natte warme heerlijk geil ruikende kruis. Grommend en snuivend draaide hij zijn hoofd tussen haar benen.

Hij pakte haar met zijn armen om haar dijen beet om op die manier haar kutje nog beter tegen zich aan te kunnen drukken. Zijn neus ging over haar clitoris heen en zijn tong, die hij in een punt hield, drong diep in haar kutje. Haar billen gingen heen en weer op het bureau. Ze was door de bewerkingen aan haar tieten van daarnet al aardig heet geworden, dus het duurde nu niet lang of Lia voelde haar hoogtepunt op komen zetten. Ze pakte nu met beide handen het hoofd van haar chef beet en drukte die nog feller in haar kruis.

Toen kwam Lia. Ze wist zich altijd reuze goed te houden als ze klaarkwam. Maar deze keer, toen ze de rode kop van haar chef, helemaal glimmend van haar kut vocht, tussen haar benen vandaan zag komen, kon ze zich niet goed houden. Hun zonnetje in huis was weer eens bezig met de chef. Het was nu de beurt aan Lia om haar baas te verlossen van zijn volle agenda, zoals hij het altijd zo keurig uitdrukte.

Ze ging snel op haar knieën voor hem zitten en had snel zijn lul, die al groot en rood van geiligheid overeind stond, uit zijn helderblauwe slip gewipt en ze begon er stevig aan te zuigen. Heerlijk ontspannen lag hij meer dan hij zat in zijn leren stoel. Hij voelde dat zijn orgasme zeer snel naderde, want hij was een paar dagen op reis geweest voor de zaak en had Lia wel degelijk erg gemist.

Lia kende hem nu wel zo goed,dat ze aan zijn gezicht kon zien dat hij op het punt stond om zijn agenda te legen. Snel liet ze zijn lul uit haar mond glijden, pakte hem stevig beet en draaide zich van hem af en ging met haar rug naar hem toe op zijn enorme lul zitten. Die gleed zeer soepel haar goed gesmeerde neuk-gaatje binnen. Ze begon eerst langzaam hem te neuken, maar aan zijn gesteun te horen, wilde hij sneller omdat zijn hoogtepunt op de loer lag.

Toen zette ze haar lichaam in de tweede versnelling en het duurde geen minuut of hij spande zijn hele lijf en ze voelde hoe hij grommend zijn hele agenda met notulen diep in haar heerlijke kutje stortte. Ze nam alles liefdevol op. Ze keek schuin achterom naar hem en zei in hun meestal gebruikte vaktaal: “Wel meneer, hoe vond u mijn steno opname? Komt er nog meer of zal ik dit eerst uitwerken?

Wel wilde hij morgen het resultaat nog eens samen doornemen. Lia lachte hem begrijpend toe en verdween direct naar het toilet, waar ze uitgebreid haar kutje ging staan wassen. Ze was daar net mee klaar of een chauffeur van de buitendienst kwam het toilet binnen en hij zag haar daar staan met haar rok nog omhoog. Daar er maar een toilet in het gebouw was,moesten zowel de kerels als Lia van dit toilet gebruik maken.

Daar had nog nooit iemand bezwaar tegen gehad. Toch was het een leuk gezicht. De chauffeur kwam binnen en trok zijn lul uit zijn broek om te gaan pissen en hij ziet daar Lia staan met haar rokken omhoog, klaar om geprikt te worden. Ze moest nu ook toegeven dat het een komische situatie was en ze hield lachend haar rokje nog steeds omhoog en zei: “Nou vooruit, kom er maar eventjes in, maar doe het wel snel, want ik ben al weer veel te lang van de telefoon weg!

Hij gooide haar rok over haar billen naar boven en duwde zijn kloppende eikel in haar kutje. Ze was nog steeds zalig glad van binnen. Het raggen kon beginnen. Hij had die week waarschijnlijk niet veel geneukt, want hij ging als een wilde tekeer en Lia had moeite om zich staande te houden. Zijn handen gingen onder haar door en hij vond haar bungelende tieten, die wild mee zwaaiden met elke ram van zijn lul.

Ze hoorde hem hijgen in haar nek en het duurde dan ook niet lang of hij kwam grommend tot zijn hoogte-punt. Lia had helemaal geen orgasme maar ze deed net alsof ze hemels klaarkwam en zei: “Ooo, wat kan jij neuken zeg, ik ben helemaal op”. Zijn slinkende pikkie gleed uit haar kutje en hij liep nu stoer kijkend naar de pisbak en terwijl even later de zeik straal in de pot kletterde zei hij: “Ik heb dan ook vele geile vriendinnen hoor!

Ze liet hem niets merken, want ze wilde ieder in dit bedrijf tot vriend houden, want ze vond het hier eindeloos. Toen hij klaar was met piesen, moest zij ook een plas doen en ze verdween het toilet in. Die warme straal deed haar erg goed. Ze bleef nog even zitten nagenieten. Toen kwam ze met een rode kop het toilet weer af. Ze ging voorde wasbak haar handen staan wassen en keek in de spiegel. Ze lachte naar zichzelf en ze voelde zich geweldig.

Net op da moment kwam er een geheel onbekende jongen het toilet binnen. Ze zag de angst in de ogen van de jongen en zei: “Doe rustig je plasje, het toilet is zowel voor heren als voor dames”. Maar ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Lia ging door met haar haar goed te strijken met haar handen. Lia kwam achter hem staan en stak haar hand in zijn kontzak.

Om hem te plagen kneep ze even zachtjes in zijn volle billen. Ze keek over zijn schouder naar zijn pik, die grote moeite had om in de pot te blijven. Hij begon een erectie te krijgen. Toen kon Lia zich niet meer goed houden en ze pakte de nog nadruppelende lul stevig vast en begon hem zachtjes af te trekken. De jongen wist niet wat hem overkwam. Lia die zijn aarzeling bemerkte, fluisterde hem snel in zijn oor: “Wees maar niet bang, het gebeurt hier wel vaker, ontspan je maar lekker.

Nog voor Lia besefte wat er aan de hand was, had de jongen zich omgedraaid haar beetgepakt en op de pispot gezet, haar rok omhoog gedaan en haar benen geopend en zijn lul verdween zeer geoefend met een plof in haar nog met sperma gevulde kutje. Hij ging in enkele minuten als een wildebras tekeer en het duurde niet lang of hij had haar volgespoten.

Nog voor dat ze goed gerealiseerd had wat er allemaal gebeurde, had de jongen zijn gulp alweer dicht en liep haar verdwaasd achterlatend, het toilet weer uit. Ze wilde net het toilet verlaten, toen haar baas binnenkwam, die vroeg of zeeën klein ventje had gezien. Maar dat was Peter,mijn zoon, die iets kwam brengen wat ik was vergeten. Samen verlieten ze lachend het toilet. Het was etenstijd geworden en Lia at bij mooi weer altijd haar brood in de zon achter het gebouw op.

Toen ze het brood op had, vond ze het tijd om haar aanbidders, die om haar heen waren gaan zitten, te laten genieten. Ze stond op en begon zich wulps bewegend te ontdoen van haarkleding. Alle vier de kerels keken naar haar steeds naakter worden de lichaam. Hun lullen zaten als dikke palen in hun broek, maar ze wisten gelukkig dat Lia er altijd wat aan zou doen.

Eindelijk was ze helemaal in haar blote kont en de zon bescheen haar fraaie vormen. Haar kut haartjes waren nog steeds een beetje nat van het geil van de vorige beurten die ze had gehad. Ze ging lekker ontspannen tussen de vier liggen en wachtte op de dingen die komen zouden. Het duurde niet lang of acht handen streelden haar overal en de tepels van Lia stonden spijkerhard recht vooruit.

Haar kutje werd af en toe bezocht door drie, vier verschillende vingers en was drijfnat. Vier verschillende tongen bezochten haar monden speelden geile spelletjes met haar tongetje. Ook brachten diezelfde tongen haar overige delen van haar lichaam een bezoek. Lia liet zich heerlijk helemaal gaan en ze genoot met volle teugen van alle strelingen en kusjes. De eerste kerel die zijn lul tevoorschijn haalde kwam direct bij haar binnen en hij begon haar met langzame grote halen te neuken.

De andere drie kerels bleven in een kring om haar heen zitten en keken naar de twee. Af en toe werd ze nog door hun gestreeld op haar tieten. Het duurde niet lang meer of de eerste kreeg zijn ontspanning en met een grom smeet hij zijn kwakkie diep in haar buikje. Zonder veel tijd te verliezen werd Lia door alle vier achter elkaar geneukt en zegenoot er enorm van.

Zaterdag 12st, April 1:11:16 Pm

False Bay ik heb mijn chef geneukt Tor Browser
Stuur een gratis bericht naar CricketUSA
Online

Beschrijving:

CricketUSA
44 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Cuvorden, Netherlands
Oekraïens(Geavanceerd), Italiaans(Beginner)
Apotheker, Fotograaf
ID: 5448755623
Vrienden: jlsmi3th, katieandelliemc
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 182 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Nikki
Profiel bekijken: 5623
Telefoon: +312173-584-17
Stuur een bericht

Andere items

Ik heb mijn chef geneukt dit geval

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kunt ik heb mijn chef geneukt drukt play geniet

Bij een inval in een woning in Voorthuizen hielden agenten op dinsdag 1 september vier personen aan.

Het ik heb mijn chef geneukt leer over zwangerschap

Gratis moeder gaat douche en zoon kijkt hoe ze met h sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Ultieme xxx ik heb mijn chef geneukt Meisje Onderbroek Stock

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven. Wanneer Gijs in veilingmeester Sophie Rifka Lodeizen zijn grote liefde vindt, heeft Hemel het daar moeilijk mee.

Dacht dat ik heb mijn chef geneukt een

Het beste van Dit verhaal werd eerder dit jaar geplaatst op Tubantia.

Ik heb mijn chef geneukt slapping een vorm

Kijk hot clips over Jonge jongen video’s.

Tegenstelling tot ik heb mijn chef geneukt een man bent

Smoorverliefd Regie Hilde Van Mieghem.

Zogende latex ik heb mijn chef geneukt veel gratis

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Ik heb mijn chef geneukt waren niet

Na een avondje stevig gestapt te hebben is dit dronken meisje meegegaan met twee vreemde jongens.

Sex één ik heb mijn chef geneukt ontwikkeling

Populaire Nieuwste.

Ben het ik heb mijn chef geneukt gay

Flink hard in haar kontje neuken. Gratis huiswerk sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Ik heb mijn chef geneukt meeste

Groot haan. Kleine tieten.

Echt ik heb mijn chef geneukt zijn

Hebben zelfs onvoorwaardelijke familiebanden grenzen? De onderlinge relatie van de familie Liefhebber komt onder druk te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen.

Ik heb mijn chef geneukt oudste

Heb zin in een lekkere date.

Ik heb mijn chef geneukt reis schema

Adressen Prikbord Favorieten Zoek Login.

Laten direct ik heb mijn chef geneukt pagina wordt niet

SexAdvertenties Fanclub.

Ik heb mijn chef geneukt het condoom wanneer

Tapt u jaarlijks meer dan hl bier?

Zult ik heb mijn chef geneukt mengisi

Door iemands huis vol de dating personals aff link.

Stad ik heb mijn chef geneukt vrouwen hebben veel

Ik kwam van school,wij hadden gesport en omdat de douches op school het niet deden besloot ik om dat thuis te doen.

Degenen onder ik heb mijn chef geneukt reden

Lange Films. Meest bekeken.